MODNI TRENDOVI     14.02.2024.

KEŽUAL, TRENDI A OPET IDEALNO ZA KANCELARIJU: Ovako naše trendi dame nose MOĆNA ODELA koje bi svaka poslovna žena poželela u svom ormaru

Često se okrećemo poznatim lepoticama za modnu inspiraciju i ‘krademo fazone’ koje možemo furati i u našem svakodnevnom životu. Danas su nam inspiracija moćna odela poznatih žena iz Srbije koja možemo nositi i u izlasku i u kancelariji.

Maja Dodik

Naša večita inspiracija kada je moda, ali i nega u pitanju. Maja je odlično ponela ovo odelo koje osim što izgleda moćno, bojama odgovara godišnjem dobu u kom smo trenutno. Uz modne dodatke, Maja izgleda svetski.

Instagram will load in the frontend.

Kristina Radenković

Nema ništa bolje nego kada želite da izgledate moćno, a pritom sve što nosite je tako udobno. Upravo na to je mislila prelepa voditeljka Kristina. Njeno odelo savršeno izgleda, a uz patike i frizuru je nešto što bismo mogle da kombinujemo svaki dan. Bravo!

Instagram will load in the frontend.

Tijana Milutinović

Prelepa voditeljka Tijana je definitivno jedna od najlepših, ali i najstilizovanijih dama naše javne scene. Uvek obučena sa ukusom i merom, ovog puta nam je bila i inspiracija za moćna odela. Tijana je odabrala savršen model, dezen i materijal koji joj idealno stoji.

Instagram will load in the frontend.

Snežana Paunović

Aktuelna potpredsednica Narodne skupštine Srbije i članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i predsednica njenog foruma žena definitivno je primer kada je podrška ženama u pitanju. Snežana je neko ko vrlo često ostavlja bez daha kada je moda u pitanju i vrlo rado bismo iskopirali njene stajlinge za sve poslovne prilike. Upravo ovo odelo je jedno od takvih, gde Snežana vrlo rado nosi svetle boje, a ima tako moćnu i ozbiljnu ulogu.

Instagram will load in the frontend.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ