MODNE VESTI     26.12.2019.

Kućna varijanta dočeka Nove godine nikada nije bolje izgledala! (EDITORIJAL)

Ukoliko još uvek ne znate gde ćete za doček Nove godine, možda ćete se uz najbliže prijatelje u kućnoj atmosferi zabaviti kao nikad do sad. Svima nama su opuštenost i bezbrižnost postali glavni must have atributi u najluđoj noći, a prostor za igru neophodan. Prenosimo Vam delić atmosfere i predloge kojim biste teško odoleli. 

Najteža odluka svakoj ženi, sigurni smo u to, je šta će obući a da joj bude udobno i da se oseća posebno. Savetujemo komade koje možete nositi i u dnevnim varijantama, i uz patike i uz čizme, i na poslu i rođendanu ali uz stilizaciju sa nakitom, naglašenom šminkom I dobrim raspoloženjem, Voala- spremna si za Novu godinu! Praktičnost je u današnje vreme cenjena vrlina, a tvoj grderober će biti dopunjen vanvremenskim komadom koji nije samo za jednu noć. 

Možete dozvoliti sebi riskiranje sa ekstrovertnom, karo štof haljinom ili avantgardnim Maria Chany puf rukavima . Ove sezone je organdin najinspirativniji materijal, a plava boja odiše otmenošću.

Ukoliko ste skloni classy formama, u osnovi kolekcije Lenka Kaye akcentivana su ravna, geometrijska odevna rešenja. Energija narandžaste boje uvešće vas u razigranu novu godinu.

Sparkling atmosferu upotpunjuje Branic nakit sa estetikom royal aksesoara koji svaku odevnu kombinaciju transformišu u glamur.

Branic komade nakita možete poručiti na www.jovanabranic.com,

komade Maria Chany putem Instagrama www.instagram.com/chany.maria

a Lenka Kaye na https://www.instagram.com/lenkakaya

a u novoj godini u Voždovim kapijama na adresi Generala Rašića 3.

Modeli: Marija Lakić, Jovana Arsić, Jovana Pavlović, Elena Najdovski

Fotograf: Alexander Mils 

Šminka: Sofija Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ