MODNE VESTI     12.11.2019.

LADIES NATION DONJI VEŠ: Najprepoznatljiviji proizvod sprskog brenda uveliko osvaja svet!

Lana Spasojević, osnivačica modnog brenda LADIES NATION je ujedno i dizajner za ovu marku odeće.

LADIES NATION donji veš, najprepoznatljiviji proizvod sprskog brenda, uveliko osvaja svet!

Joanna Rose Cabildo, kanadski top model, u dvodelnom kompletu

Za manje od dve godine od zvaničnog lansiranja, ovaj proizvod je viđen na: modelima, modnim i fitnes blogerkama, poznatim ličnostima, u časopisima, muzičkim spotovima i na nastupima kako srpskih, tako i svetskih muzičkih zvezda.

Pitanje je vremena kada će ovaj model postati TIMELESS!

Srpska kreatorka veruje da će ovaj dvodelni komplet postati timeless proizvod i da je samo pitanje vremena kada će svaka žena na svetu poželeti komad za sebe.

Devojke u Srbiji i širom sveta nose ovaj komad kao modni detalj, dok ga najuticajnije modne blogerke kombinuju sa brendovima kao sto su Adidas i Supreme.

Pevačica Nikolija nosila je Ladies Nation bralet na svom najskorijem nastupu u Hrvatskoj.

I Della Hamby ga nosi na nastupima!

Della Hamby, jedna od najpoznatijih plesačica u Hollywood-u i glavna igračica američkog pevača Chris Brown-a, nosi Ladies Nation veš, kao deo svoje odevne kombinacije na nastupima.

Ceo look podseća na muzičku r’n’b ikonu Aaliyah-u iz old school ere 90tih, koja je sprskoj dizajnerki bila jedna od najvećih inspiracija tokom kreiranja svog brenda.

Melanie Lopez, takođe, nije odolela ovom komadu garderobe!

Američka glumica i model Melanie Lopez nosi bralet u najnovijem muzičkom spotu poznatog američkog repera Tony Sunshine-a.

Ladies Nation veš se proizvodi u Srbiji i može se naći u radnji Plug u Beogradu ili poručiti onlajn na oficijalnom sajtu brenda: www.ladiesnation.rs.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ