MODNI TRENDOVI     09.10.2020.

Modeli venčanica koji odišu glamurom

Jesen, zapravo ovo doba godine je omiljeno kada su organizacije venčanja u pitanju. A ako ste vi u ovakvim planovima, i u mislima već prizivate sliku koji su to modeli venčanica u kojima ćete izgovoriti sudbonosno Da, onda će vas ovaj tekst sigurno zanimati. Razgovarali smo sa ljudima iz salona venčanica Art of wedding” u Lazarevićevoj 2 u Beogradu koji su to modeli venčanica koji će biti u trendu ove sezone.

Model Megan

Venčanica sa šlepom koja u potpunosti odiše jednostavnošću, ali i glamurom. Nakon slikanja, ovaj šlep može da se skine, a vi možete bez opterećenja da igrate i družite se sa gostima.

Model Afrodita

Ova venčanica u potpunosti ističe ženstvenost i lepotu. Čipka koja ide uz nju daje utisak neverovatne skupocenosti.

Model Laura

Ovaj model je potpuno osmišljen za one dame koje obožavaju romantiku. Nežna čipka, dug rukav i donji deo koji lagano pada na pod odišu gracioznošću i romantičnim tonovima.

Model Penelopa

Ako ste od onih dama koje vole moderno i nesvakidašnje, onda je ovaj model pravi izbor za vas. Na ovoj venčanici umesto već dobro poznate čipke, nalaze se srebrni listovi koji upravo daju taj ton posebnosti i modernog.

Ako se možda niste pronašli u našim izborima popularnih modela venčanica, budite slobodni da kontaktirate zaposlene u salonu venčanica Art of wedding.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ