HOROSKOP     04.12.2022.

NAJVATRENIJI LJUBAVNICI ZODIJAKA: Njima niko ne može da odoli

Kraj njih gubite tlo pod nogama! Jer oni su strastveni, nežni, harizmatični, a seksepil koji šire oko sebe se može seći nožem.

Ne zna se tačno zbog čega je to tako. Čak i one osobe koje nisu fizički lepe, a pripadaju ovoj grupi zodijačkih znakova, imaju tu vatrenu privlačnost. Prosto, poseduju neku zanimljivu energiju i suprotan pol ih obožava. Kada ih upoznate, ne možete a da ne zamislite kako bi izgledalo naći se sa njima u ljubavnom zanosu.

Ovo su najvatreniji ljubavnici zodijaka.

Ovan

Vrlo su strastveni, a neki astrolozi tvrde da su ovo najbolji ljubavnici u zodijaku ( premda su im Škorpije ozbiljna konkurencijia ). A kako i da ne budu kada je u pitanju vatreni znak.

Za Ovna tabui ne postoje, raspoložen je da proba sve što partner predloži, mada za pojedine stvari može biti malo konzervativan. Voli vođenje ljubavi ,,na brzaka“ i to mu je najdraži oblik intimnosti, mada ume da bude i ,,maratonac“, što ne čudi jer su Ovnovi sportski tipovi. Gotovo uvek nešto treniraju i ta kondicija im dobro dođe i na drugim poljima.

Predigru će praktikovati samo ako partner insistira. Kao znak koji nema puno strpljenja, Ovan voli odmah da pređe na stvar.

Škorpija

Evo znaka o kojem ne treba puno govoriti kada je vođenje ljubavi u pitanju. Škorpija je seksepil koji hoda i to je jedna od glavnih karakteristika ovog znaka.

Seksi donji veš, prigušena svetla, stalne posete seksi šopu, novi i inovativni načini vođenja ljubavi… Ona to obožava. Čak i ako se radi o malo grubljim igrama.

Partner treba da pazi da ne padne pod njene čari, jer Škorpija bez blama koristi svoj seksepil da manipuliše ljudima oko sebe. Kao da poseduje neku magiju kojom ih potpuno opčini.

Potreban joj je ljubavnik koji je spreman da joj se posveti i celu noć, ako zatreba.

Lav

Kod Lava je sve senzacionalno i spektakularno, pa i vođenje ljubavi. Iako važe za osobe koje su pomalo sebične i sebe uvek stave na prvo mesto, Lavovi to nikako nisu kada je reč o maženju. Uvek su raspoloženi da ugode svom partneru, pristaju i na igrice koje im se predlože. Smatraju uspehom kada vide da su doveli svog partnera do vrhunca i to im diže ego. Dakle, Lav nikako nije sebičan ljubavnik.

Potrebno je uzvratiti mu istom merom. Kao i svaka mačka, Lav voli da se mazi, da posveti dosta pažnje predigri. Partnere uzbuđuje samo dok ih gledaju, jer Lav je šoumen. Ne libi se ni da izvede neki erotični ples, a nemojte se čuditi ni ako vam predloži da se malo snimate.

Blizanci

Ko želi da iskusi najveću ljubavnu avanturu u svom životu, treba da vodi ljubav sa jednim Blizancem. Flert je ono čime zagrevaju svoje ljubavnike za ono što dolazi posle. U suštini ne rade ništa posebno, ali poseduju neku zabavnu i čudesnu energiju, kojom vas obmotavaju kao što pauk mrežom obmotava svoju žrtvu.

Blizanci imaju poveći spisak neobičnih mesta na kojima su vodili ljubav. Ne smeta im neudobnost ili strah da će ih možda neko uhvatiti na delu. Oni su prosto luckasti i to je ono što se partnerima dopada kod njih.

Nisu ljubitelji predigre, to ih smara, ali su posvećeni ljubavnici i sa njima u vezi nikada nije dosadno. Ko želi da zadrži jednog Blizanca kraj sebe mora non stop smišljati inovativne načine za vođenje ljubavi, kako bi mu bilo zanimljivo.

Vaga

Jednostavno poseduje neku energiju koja svakom odgovara. Brižni su prema partneru, prijatni kao osobe, ali i fizički lepi zahvaljujući Veneri koja vlada ovim znakom. Vaga je jedan od najlepših horoskopskih znakova. Gotovo uvek su vitke i lepo građene, pa je to ujedno i ono što privlači suprotan pol kod njih.

Vage su nežni ljubavnici. Nisu sebični i sa njima se lako nalazi zajednički jezik, i u krevetu i van njega. Znaju i da iznenade nekim romantičnim gestom, tipa da pospu krevet laticama ruža ili da partneru pripreme opuštajuću kupku u kojoj će uživati zajedno uz šampanjac.

Međutim, treba imati na umu jednu bitnu stvar! Vaga može da bude dobar ljubavnik samo ako je zaljubljena. Kod njih ne može ništa na silu.

Strelac

Kao vatreni znak, Strelac se prosto mora naći na ovoj listi. Avanturista je u srcu, ali i u krevetu, uvek voljan da isproba nove poze i nove igrice kada je vođenje ljubavi u pitanju. Imaju hrabrosti da se upuste u bilo šta, samo je pitanje koliko je njihov partner slobodnouman i maštovit.

Suprotnom polu su privlačni jer su šarmantni, fizički lepi i uvek fino odeveni, bez obzira da li se radi o sportskoj ili elegantnijoj varijatni. Zbog konstantnog kretanja i bavljenja sportom, Strelac je u dobroj kondiciji, što je vrlo korisno kada je ljubavni ples u pitanju.

Poznato je da Strelac voli da putuje i stiče nova iskustva. Ta iskustva podrazumevaju i nove načine vođenja ljubavi. Rado će prihvatiti inostrane ljubavnike od kojih će naučiti nešto novo, pa na kraju te veštine primeniti i kada uđe u vezu sa svojim partnerom.

Izvor Astroputnik

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ