TELO     28.07.2022.

OVO ĆE VAŠA KOŽA OBOŽAVATI! Slatkoća meda u kozmetici inspirisanoj zlatom iz košnice

Iako čovek koristi med preko 8000 godina, otkrivanje svih blagodeti koje ima na zdravlje ljudi i dalje traje. Mnoge studije dokazuju blagotvorno dejstvo meda u primeni raznih vrsta terapija. Činjenica je da med ima antiseptička, antioksidansna, anti-inflamatorna, antibiotička, antifungalna, antibakterijska i prebiotička svojstva, što je jedan od razloga zašto je med često nezaobilazan sastojak u kozmetičkim preparatima.

Med sadrži oligoelemente kao što su bakar, gvožđe, jod, magnezijum, kalijum, kalcijum, fosfor, mangan, vitamine A, E, K, C, vitamine grupe B, kao i enzime.

Prepoznavši potencijal i sve prednosti koje med ima kao i čuda koje može učiniti za našu kožu, prirodna grčka kozmetika Apivita punih 40 godina u svoje proizvode ugrađuje ekspertizu, strast i posvećenost razvoju svakog preparata za negu, otkrivajući svetu iskonsku lepotu prirodne nege.

Poznata po svojim proizvodima na bazi meda, matičnog mleča i propolisa, u kombinaciji sa organskim esencijalnim uljima, Apivita je 2019. godine pokrenula svoju inovativnu BEE MY HONEY kolekciju predstavivši jedinstvenu toaletnu vodu inspirisanu osunčanim obalama Grčke koja u svojoj harmoniji vešto spaja milujuću slatkoću svežeg meda iz košnice sa živopisnim notama citrusnog voća i klasičnim dodirom pačulija i mošusa.

Koji su to benefiti Bee My Honey linije?

Ova linija ističe važnost sastava kozmetike, I da je veoma bitno da mislimo o samom sastavu kozmetike koju koristimo i da li prija našoj koži.

Apivita je već prepoznatljiva kao grčki brend koji insistira na prirodnim sastojcima. Svi proizvodi sadrže najkvalitetnije sastojke iz grčke prirode, koji su delotvorni na različitim tipovima kože, i objedinjeni uz pomoć najsavremenijih tehnologija u kozmetici. Tako dobijate proizvode sa 97% prirodnih sastojaka koji gode koži i hrane je na najbolji mogući način.

Apivita u 2022. godini upotpunjuje BEE MY HONEY ritual sa 2 nova proizvoda za negu tela – gelom za tuširanje i mlekom za telo, pored osvežavajuće toaletne vode.

Gel za tuširanje i mleko za telo

Inspirisan voljenom toaletnom vodom, BEE MY HONEY gel za tuširanje nežno čisti kožu bez isušivanja i istovremeno omekšava kožu, poboljšava raspoloženje i ostavlja kožu blago mirisnom, a savetuje se upotreba tokom jutarnjeg tuširanja kako biste započeli dan na pravi način. 

I gel za tuširanje i mleko za telo sačinjeni su od iste baze – meda od timijana i aloja vere.

Ono što ovu liniju svrstava u omiljene je da, njen sastav, a najpre aloe vera, pantenol, hamamelis i lavanda, ne samo da hidriraju kožu, već i smiruju iritacije na koži.

Mleko za telo je, kao i ostatak linije, sastavljeno od većinski prirodnih sastojaka. Pored baze koju čine med timijana i gel iz aloje vere, u sastavu se nalaze: organska infuzija hamamelisa, pantenol, alfa-bisabolol, ekstrakt lavande, pčelinji vosak, ši puter, bademovo ulje i grčko maslinovo ulje.

Više informacija o Apivita proizvodima, Bee My Honey i drugim linijama možete pronaći na njihovoj Instagram stranici.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ