LICE     03.12.2021.

POKLONI ZA SVE: Uz Eucerin zima je SJAJNA!

Na pitanje da li vole zimu, većina ljudi odgovara:”Ne!”. Ali, kada ih podsetite da zima podrazumeva i niz praznika, kao i darivanja koja ih prate, njihov odgovor više nije isti. Kada je u pitanju naša koža, situacija je slična. Zbog oštrih vremenskih uslova, naša koža zimi “nije srećna”. Ali, ako joj tada posvetimo specijalnu pažnju, odgovoriće nam novim
sjajem i blistavošću. Zahvaljujući tome i mi ćemo biti zadovoljniji odrazom koji svakodnevno
vidimo u ogledalu. Uz Eucerin zima je sjajna.

Specijalna pažnja, kada je u pitanju naša koža, pre svega podrazumeva da se doslednopridržavamo redovne rutine nege.

Ali, baš u ovom periodu, zbog oštrijih vremenskih uslova ali i prazničnih “izdanja” koja nas očekuju, trebalo bi da tu rutinu unapredimo i dodatnim koracima. Osnovu dnevne rutine nege čine čišćenje i nanošenje dnevne i noćne krema. Ukoliko je tako, a nadamo se da jeste, sada je vreme da u taj proces uključite i serum. Ukoliko, su ovi preparati već deo vase rutine, dodajte i antirad, to jest specijalnu kremu za negu osetljivog područja oko očiju.


Novitet u vašoj rutini nege može biti i momenat kada na lice pred spavanje, u debljem sloju nego inače, nanesete kremu za noćnu negu i ostavite je da deluje kao maska. Ako uz to pustite laganu muziku i recimo, pripremite toplu kupku, lepše ćete zaspati. Dobar san i ova specijalna “maska” učiniće da vaša koža ujutru sija novim sjajem.

Kada je u pitanju nega tela, svoju rutinu redovnog nanošenja losiona, recimo, možete unaprediti kremama specijalno formulisanim za negu ruku i stopala. Sasvim je sigurno da ćete time u svoju, poslovničnu praznično užurbanu svakodnevicu uneti više zadovoljstva. Zato što ćete, osim rezultata koji će se ubrzo videti na vašoj koži, uživati i u momentima kada sebi posvećujete dodatnu pažnju.
Ali, nemojte se zaustaviti samo na tome. Motivišite i ljude oko sebe, da vas u tome slede i učinite da i njima ova zima bude bar malo sjajnija.

Praznični pokloni uz kupovinu

Upravo u tom duhu, Eucerin ® vam tradicionalno omogućava da praznični pokloni koje birate za vas i vaše bližnje, budu dostupniji i bogatiji.

Zato vas i ove zime uz kupovinu bilo koje Eucerin ® antiage kreme u apotekama kao poklon očekuje kozmetički neseser sa porukom “Uz Eucerin ® zima je sjajna“, koji sadrži Eucerin ®antiage kreme za dnevnu i noćnu negu u mini pakovanjima od 20ml.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ