LICE     14.11.2022.

Postani ŠEFICA svog make-up svemira uz pomoć essence LIKE A BOSS box-a by Lea

essence ti i ovoga puta pomaže za zavladaš svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make-up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove „bossy“ kolekcije je  nezamjenjiva influencerica Lea Stanković koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapaju u svaki svoj look.

U svakoj situaciji želimo da naše trepavice budu neodoljive. Novi partner u toj misiji je  LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA koja će zasigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutačni učinak volumena i vidljivo produžene trepavice. Ovaj efekat se može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalno, ružičasto pakiranje totalno je wow.

Kako bi tvoje obrve bile na mestu tokom celog dana tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Providni gel postaviti će obrve na mesto. Izuzetno jak gel za fiksiranje obrva e dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva.

Oba proizvoda su veganska.

essence LIKE A BOSS box by Lea je dostupan u Lilly prodavaonicama.

NMPC: 888 DIN

Osim u essence LIKE A BOSS box by Lea proizvodi su dostupni i na beauty stalcima essence.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ