TELO     16.06.2016.

Preporuka za divan bronzani ten, zdravu i negovanu kožu- Crystal Derma

Poznato je koliko je bitna stavka imati negovanu i zdravu kožu, pogotovo u letnjim danima, kada se lako isuši, izgori i slično. 

Ono o čemu sve mi maštamo je da pored svih tih lekovitih i sjajnih sastojaka kozmetika ima i super moć da dobijemo bronzani ten, da se koža sija i bude mirišljava.

S obzirom da imam jako osetljivu kožu i svetao ten, oduvek mi je bilo teško da nađem kremu koja će mi sve to omogućiti.

IMG_5363

Na facebooku sam videla Crystal Derma kozmetiku i rešila da je probam. Iznenđenje je bilo ogromno.

Prvo svaki proizvod koji sam otvorila, omamio me mirisom, i ono što sam definitivno sigurna je da bi svakome godio, blage note , ali jačina mirisa je očaravajuća.

Sledeća stavka koja me obradovala je , kad sam u kremi za zaštitu od štetnih UV zraka videla divne šljokice. Ne brinite, prva nisam za to da sva šljaštim, ali ovo daje posebni sjaj koži i deluje zdravo i negovano. U pitanju je Sun&Care pomada SPF 15. Sadrži vitamin E, ši buter, maslinovo ulje.

IMG_5361

Osim što sam dobila pomadu kojom ću se zaštititi od štetnih sunčevih zraka, zadovoljna sam i Antisolar DD kremom, koja je dnevna krema za zaštitu pogotovo svetlije kože i osetljive. Dobra je u prevenciji fotostarenja, ima anti-age efekat, hidrira kožu itd. Antisolar DD krema sadrži ektoin. Ektoin je prirodna, novootkrivena supstanca koja štiti ćelije kože od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine.

Nakon sunčanja , kada takođe treba negovati kožu i dati joj hidrataciju koristila sam balsam od nevena. Smiruje osetljivu kožu, hrani je te sprečava njeno isušivanje i pucanje. Redovnom upotrebom koži vraća vlažnost i elastičnost, osvežava je.

Ono što sasvim sigurno tvrdim je da je kozmetika veoma dobra, zaista štiti , jer prvi put nisam izgorela na suncu, moja koža je nežna, hidrirana i što je najbitnije zaštićena.

Posetite sajt Crystal Derme i pronađite proizvod za vas.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ