HOROSKOP     27.06.2023.

SUDBINSKA LETNJA LJUBAV! Ako se ovi HOROSKOPSKI ZNACI sretnu ove sezone, to će biti LJUBAV za ceo život

Leto je uvek uzbudljiv period. Pogotovo kada su u pitanju romanse. A zvezde su rešile da ovoga leta umešaju prste i naprave spojeve koji će biti dublji od mora. Reč je o četiri horoskopska para kojima je suđeno da se pronađu. Njihov susret će da pretvori letnju avanturu u vezu sa perspektivom.

Evo kome su zvezde namenile talas emocija, ovaj ljubavni horoskop predviđa moćne veze u narednom periodu:

Lav i Vodolija

Magnetski šarm Lava je neodoljiv, posebno intelektualnoj Vodoliji.

Uostalom, Lav je centar svake zabave, a Vodolija će lako da se oduševi živahnim duhom Lava, čak i ako su previše zauzeti razmišljanjem o misterijama svemira da bi to rekli na glas.

Taj sjaj u njihovim očima nije samo odraz zvezdane noći, to je znak duboke povezanosti. Zato je bolje da oboje zadržite ovo na svom radaru, jer ovo nije samo zabavna letnja avantura.

Rak i Strelac

Rakovi su intuitivni, a Strelčevi simbol slobodnog duha.

Dok Rak ima svoje emocije obmotane oko sebe poput udobnog peškira za plažu, Strelac gradi kule od peska. Ali nemojte da vas zavara ova naizgled neusklađena dinamika.

Nežni Rak nudi Strelcu sigurno utočište u koje se može vratiti nakon avantura punih lutanja, a Strelac izvlači Raka iz njegove ljušture radi zabave na suncu.

Škorpija i Ribe

Kada se ova dva vodena znaka spoje, može da bude teško upravljati talasima emocija.

Ali, ne brinite, ovo nije film katastrofe, više je poput sveobuhvatne romantične drame. Škorpija, sa svojim intenzivnim pogledom i zagonetnom aurom je misterija koja treba da bude rešena za Ribe sa snenim očima i otvorenim srcem.

Ribe, pripremite se, jer ronjenje u dubine duše Škorpije može da bude zastrašujuće, uzbudljivo, ali i krajnje očaravajuće. Zato smo sigurni da ovo neće da bude kratka, plitka letnja veza.

Bik i Blizanci

Smireni Bika u kombinaciji sa brbljavim Blizancima deluje možda čudno.

Naime, Bik je prizemljen, praktičan i voli svoju udobnost. Blizanci su sa druge strane društveni leptir koji leprša s jedne ideje na drugu brže od utakmice odbojke na pesku.

Ipak, Bik nudi Blizancima sigurno mesto za sletanje, mesto gde mogu da odmore krila i da podele svoje priče, a Blizanci unose dašak svežeg vazduha u život Bikova, remeteći njihovu rutinu svojom zaraznom energijom, prenosi Miss7.

Ovo je zaista nekonvencionalni spoj, ali izuzetno uzbudljiv.

Izvor: zena.blic.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ