MODNI TRENDOVI     27.11.2022.

TRENERKE NIKAD BOLJE NISU IZGLEDALE! Ovo je najudobniji zimski trend, a čak ni ne košta mnogo

Boravak kod kuće i rad od kuće naveli su nas da, čini se više nego ikada prije, zavolimo sportsku garderobu, naročito tople i mekane dukseve i donje delove trenerki. To svakako ne znači da smo za svakodnevne varijante prestali da biramo i malo drugačiju garderobu, već da smo više pažnje posvetili izboru novih omiljenih odevnih komada. Praktični su i toliko voljeni zato što se lako kombinuju, te su u spoju sa udobnošću koju pružaju apsolutno nezamenljivi.

Ako se interesujete za trendove i pratite šta novo izlazi, a šta odlazi u zaborav, sigurno ste primetili da neki komadi zauvek ostaju da žive, ali da se eventualno menjaju načini njihovog kombinovanja.

Među večnim komadima su i trenerke koje žene obožavaju zbog udobnosti, praktičnosti i raznih dezena.

One su bile ultimativni trend u prvoj godini pandemije, a britanski mediji pisali su da je potražnja za ovim komadom porasla čak 200 odsto u odnosu na isti 2019. godine.

Bez obzira na to preferirate li gornji deo na kopčanje ili na navlačenje, modele s kapuljačom i džepovima ili bez njih, pripijen ili komotniji donji deo, monohromatski modeli trenerki su hit koji ne prestaje da “drma” modnu scenu u proteklom periodu. Najpopularniji su oni u neutralnim i zemljanim tonovima, pre svega vrlo svetle nijanse braon boje, ali mogu da budu statement stajlinzi ako se opredelite za neku upečatljivu boju poput crvene ili boje mastila, a upravo takve je kompanija IN99 i projekat Innovation predstavio za ovu sezonu.

Njihove modele možete pogledati i poručiti KLIKOM OVDE.

Foto Phmanya, Studio Meduza

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ