MODNI TRENDOVI     02.08.2022.

VENČANICA MINE MILUTINOVIĆ JE KAO IZ BAJKE! Ova haljina minimalističkog stila je san svake žene (FOTO)

Manekenka Mina Milutinović i srpski košarkaš Nemanja Nedović venčali su se u Sabornoj crkvi u Beogradu, a tom prilikom odabrala je venčanicu bajkovitog modela u kakvom devojčice sanjanju da se udaju.

Mina je za svoj najvažniji dan u životu nosila venčanicu kreatorke Milice Opačić, a haljina je specijalno napravljena samo za nju i kulminacija je dogovora sa dizajnerkom sa kojom je odmah pronašla zajednički jezik. 

Instagram will load in the frontend.

Danas mnoge žene, koje planiraju da stanu pred oltar, teže upravo ovakvom modelu venčanice – sirena koja lagano pada, spuštene bretele, dakle gola ramena, i gornji deo čvrst poput korseta.

Mina je blistala u bajkovitoj venčanici koja je uska u struku, a od bokova bela svilena tkanina slivala se do poda, što je dodatno istaklo njenu izvajanu figuru, a dugački šlep dao je utisak prave princeze.

Instagram will load in the frontend.

Dugo nismo videli tako otmenu,modernu i u minimalističkom stilu venčanicu. Pored dugačkog šlepa i vea, Mina je nosila i rukavice od tila sa detaljima tufni.

Pored venčanice, Mina je isplanirala da ponese još dve haljine: model koji je nosi potpis španskog dizajnera Ze García, dok je treću i poslednju haljinu sama dizajnirala.

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ