DUH     19.11.2021.

ZA LAKŠE DISANJE: Rešava prve simptome prehlade, efikasan kod produktivnog kašlja i pritiska u glavi kod bolnih sinusa

Sezona je prehlada i virusa. Otežano disanje, produktivan kašalj, glavobolje, samo su neki od simptoma. Verujemo da ste se uvek pitali koje je to najbolje rešenje kod prvih simptoma prehlade, da je efikasan kod produktivnog kašlja i kod bolnih sinusa.

Upala sinusa može nastati usled prehlade, kijavice ili alergije, a kod ljudi koji imaju slab imuni sistem i gljivice mogu dovesti do pojave sinuzitisa. Ponekad na pojavu sinuzitisa može da utiče sama građa nosnog prostora ili pojava nosnih polipa koji delimično ili potpuno zatvaraju šupljinu sinusa.

GeloMyrtol® je efikasan biljni lek koji razređuje sekret i olakšava njegovo izbacivanje. Meke gastrorezistentne kapsule ispunjene su mešavinom prečišćenih etarskih ulja.

GeloMyrtol® dokazano i uspešno rešava simptome kod:

kod prvih znakova prehlade – zapušenost nosa, produktivan kašalj

pritiska u glavi i otežanog disanja na nos zbog upale sinusa

otežanog iskašljavanja koje je posledica nakupljanja gustog, viskoznog sekreta u disajnim putevima

GeloMyrtol®:

čisti disajne puteve tako što omekšava sekret i olakšava njegovo izbacivanje

efikasan je kod začepljenog nosa i produktivnog kašlja

može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim lekovima (npr. antibioticima)

ako se kod prvih znakova prehlade počne sa korišćenjem GeloMyrtol® forte, smanjuje se mogućnost da će antibiotik biti potreban

Gastrorezistentne kapsule sadrže standardizovanu količinu aktivnih supstanci, dobijenih iz destilata smeše prečišćenih etarskih ulja eukaliptusa, slatke narandže, mirte i limuna.

Aktivno deluje na produkciju sol faze mukusa, dovodi do razblaživanja sekreta i povećava brzinu njegove eliminacije. Stimuliše kretanje cilija i deluje protivupalno. Mirtol se zbog svojih terapijskih dejstava nalazi u vodičima za terapiju rinosinuzitisa i bronhitisa.

Zbog svih navedenih svojstava GeloMyrtol® oslobađa disajne puteve od sekreta, olakšava iskašljavanje, ubrzava oporavak i skraćuje trajanje bolesti.

GeloMyrtol® se preporučuje odraslima i deci starijoj od 12 godina, tri do četiri puta dnevno po jedna kapsula pola sata pre jela sa dovoljnom količinom tečnosti. Da bi preporučena terapija bila efikasna, lek je neophodno uzimati minimum 5 -7 dana. GELOMYRTOL FORTE kapsule se mogu bezbedno primenjivati uz propisanu antibiotsku terapiju.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ