PUTOVANJA     04.06.2020.

Za potpuni užitak na Zlatiboru, hotel Mons

Zlatibor je jedna od omiljenih destinacija za odmor i opuštanje. Hotel Mons smešten je u srcu vazdušne banje i beskrajnih, mirisnih borovih šuma Zlatibora. Hotel Mons nalazi se pored Crkve u samom centru odmarališta, na 300 metara od jezera. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. 

Luksuzno opremljeni i moderni apartmani odgovaraju apsolutno svim zahtevima.

U Hotelu Mons nalazi se 12 savremeno opremljenih apartmana. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness i spa centar, prostoriju za masažu, teretanu, dečiju igraonicu i fun zonu.

Idealno je mesto za opuštanje nakon napornog rada, uz spa i wellnes, ali i masaže. Takođe, hotel Mons posebno obožavaju roditelji koji osim što žele zdrav odmor svojoj deci, apsolutno su željni odmora i za sebe. Baš zbog toga Mons je osmislio igraonicu koja sva deca vole, pa tako, dok roditelji ispijaju kafu i uživaju, deca su predana igranju.

Ako možda želite da sa svojim zaposlenima odete u ovaj moderan i savršeno opremljen hotel, treba da znate da poseduje i kongresnu salu.

Na sajtu hotela osim što se možete informisati o apsolutno svemu vezanom za smeštaj, tako isto možete videti i aktivnosti koje su popularne na Zlatiboru. Pa tako, ako volite biciklizam, planinarenje, jahanje, rafting Tarom, splavarenje Drinom, obavezno posetite Zlatibor i hotel Mons.

Hotel Mons nudi PROMO PAKETE do kraja juna, obavezno pogledajte o čemu se radi!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ