DUH     28.05.2024.

Zaboravite na NESANICU i STRES – Otkrivamo tajnu ZDRAVOG i čvrstog sna

U današnjem svetu, prepunom stresa i ,izazova, gde su kvalitetan san i zdravo okruženje ključni za razvoj vaših najmlađih i čitave porodice, odabir pravih proizvoda za spavanje postaje od suštinskog značaja.
Otkrivamo vam tajnu zdravog sna i veselih jutara. Tajnu koju su jako dobro znale naše bake i prabake i tako podizale zdravu i otpornu decu.

Kako ni jedan inovator ne može da reši problem ako zapravo i ne zna da problem postoji, tako je ovo kreativno i inovativno rešenje produkt rada i saradnje naše koleginice, tada mlade majke i nekoliko eksperata iz područja tehnologije, medicine, ekologije. Naime, naša koleginica Nena se susrela sa prekomernim noćnim znojenjem svoje bebe. Kupila je nekoliko jorgana – debljih i tanjih, razna cebenca, čaršafe, ali problem je i dalje bio tu. Neprospavane noći bebe i cele porodice.
Nakon jedne u nizu neprospavanih noći, setila se kako je ona kod svoje bake uvek mirno i cvrsto spavala . Kao jagnje.
Shvatila je da je rešenje prirodna vuna i organski čisti pamuk, bez dodataka sintetike .I sad može da se priseti mirisa posteljine i jorgana koji mirišu jednostavno na čisto, sveže, prirodno..

Promo fotografija

Na osnovu njene ideje, te usavršavanjem tehnološkobg procesa BE ECO je plasirao na domaće i inostrano tržište jorgane i jastuke punjene vunom, savršen izbor za zdrav i miran san vaše dece i odraslih .

Prednosti vunenih jorgana i jastuka – savršen izbor za celu porodicu

Prirodna toplina i udobnost – Nema znojenja!
Vuna je prirodni izolator koji pomaže u održavanju optimalne temperature tokom cele noći. Zahvaljujući svojim termoregulacionim svojstvima, vuneni jorgani i jastuci pružaju savršenu toplinu zimi, dok leti omogućavaju ugodan san bez pregrejavanja.

Hipoalergenski materijal – Bez alergija

Vuna je prirodno otporna na grinje i plesan, što je čini idealnim izborom za decu sklonu alergijama. Naši jorgani i jastuci punjeni vunom pružaju čisto i zdravo okruženje za spavanje, smanjujući rizik od alergijskih reakcija.

Smiruje rad srca i smanjuje bol kod nicanja zubića i kolika

Ne kaže se uzalud da je vuna dar od Boga. Vuna ima prirodnu sposobnost da umiruje organizam i da sprečava ili smanjuje bol kod nicanja prvih zubica ili kolika . Dokazano deluje i to prirodno bez hemije.

Ekološki prihvatljiva i održiva

Vuna je obnovljiv resurs koji se može reciklirati, što je čini ekološki prihvatljivim izborom. Kupovinom proizvoda od vune doprinosite očuvanju životne sredine, stvarajući bolje uslove za buduće generacije.

Prirodna svojstva regulacije vlažnosti

Vuna može apsorbovati vlagu do 30% svoje težine, a da pri tom ne deluje mokro na dodir. Ovo svojstvo pomaže u održavanju suve i udobne posteljine, sprečavajući nakupljanje znoja i stvaranje vlažnih uslova pogodnih za razvoj bakterija.

Savršen izbor za zdrav san vaše dece

Naši jorgani i jastuci punjeni vunom pažljivo su dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe najmlađih. Svaki proizvod prolazi strogu kontrolu kvaliteta kako bismo osigurali da vaša deca spavaju u najudobnijem i najzdravijem okruženju.

Jorgani punjeni vunom pružaju prijatnu toplinu i mekoću, omogućavajući vašoj deci da se osećaju sigurno i udobno. Bez obzira na godišnje doba, naši jorgani održavaju optimalnu temperaturu, prilagođavajući se potrebama vaših mališana.

Jastuci punjeni vunom pružaju idealnu podršku za glavu i vrat, omogućavajući pravilan položaj tokom spavanja. Vuna se prirodno oblikuje prema konturama tela, pružajući udobnost i podršku potrebnu za zdrav razvoj kičme.

Investicija u jorgane i jastuke punjene vunom nije samo ulaganje u kvalitetan san, već i u zdravlje i dobrobit vaše dece i čitave porodice. Prirodna svojstva vune pružaju bezbroj prednosti koje doprinose mirnom i zdravom snu, što je ključno za rast i razvoj vaših mališana.
Dobitnici smo niza medalja, nagrada i priznanja za kvalitet i inovativno resenje. Pružite sebi luksuz prirode i probudite se osveženi , odmoni i puni energije svakog jutra uz BE ECO jorgane i jastuke
Ukoliko trebate neke dodatne informacije i savete o spavanju uvek smo tu za Vas.

Nase proizvode možete pronaci i kupiti u svim lancima beby opreme u Srbiji, a za inostranstvo nas pozovite pa ćemo vas uputiti na najblizu prodavnicu.
Takođe, naše proizvode možete porućiti putem našeg web shopa www.be-eco.rs

https://www.instagram.com/beecoexclusive/

Vaš BE ECO- za miran san i srećan novi dan

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ