Praznični Bazar     30.12.2023.

Četvrta generacija pčelara pakuje SAVRŠEN MED u tegle – Plodovi Srbije su ljubitelji PČELA i poznavaoci apiterapije

Ovaj koristan i lep biznis započela je Danijel, apiterapeut i apipedagog. Apipedagogiju je završila pri slovenačkom zavodu Eneja, koji je licenciran za uvođenje apipedagogije u škole i vrtiće.

Bilo je to pre nekoliko godina kada je odlučila da napravim iskorak i uključim se u posao koji je mama, onako više iz hobija radila.

Tako su oni u stvari četvrta generacija pčelara.

Pradeda Nikola je počeo da se bavi pčelarstvom davnih dvadesetih godina prošlog veka, pre oko 100 godina, prenoseći ljubav prema pčelama naslednicima, tako je ovaj dar stigao do Danijeline mame Slavice. Uz nju je i ona počela da uči, a uz njih dve i Danijelin muž. To je ujedno i ekipa koja stoji iza brenda PLODOVI SRBIJE i daje puno ljubavi pčelama, a one im vraćaju slatkim medom.

BEZ  ZAGAĐENJA: Njihov med potiče iz košnica, koje su bile duboko u šumi ili sa područja rezervata prirode koja su daleko od bilo kakvog zagađenja i gde pčele mogu da naprave najčistiji med.

BEZ ANTIBIOTIKA: U slučaju da se njihove pčele razbole, leče se samo prirodnim lekovima,  a ne antibioticima koji su na žalost vrlo česti u komercijalnom pčelarstvu. Srećom njihove pčele su dosta, da ne kažu, skroz zdrave.

BEZ MEŠANJA: Njihov med je u najčistijem obliku i nikada ne mešaju sa medom drugih pčelara. Na žalost, u marketima je uobičajeno naći tegle u kojima je med dobrog kvaliteta pomešan sa medom nižeg kvaliteta.

BEZ PLASTIKE: Sve njihove pčele žive u drvenim košnicama, koje zahtevaju propisi organskog pčelarstva. Oni su zaista protiv plastičnih košnica, koje postaju sve popularnije u komercijalnom pčelarstvu, zbog lakše manipulacije, ali definitivno ne nude prirodno okruženje za život pčela,  a za pakovanje meda koriste isključivo staklenu ambalažu.

BEZ OBIČNOG PAKOVANJA: Ovako čist i dragocen med zahteva posebno pakovanje. Svi njihovi proizvodi sadrže integritet i isporučuju Vam se sa velikom pažnjom i svrhom u izdržljivim staklenim teglama sa sertifikatom za pakovanje hrane iz renomirane evropske fabrike stakla.

KONTROLA: Svi njihovi proizvodi su prošli potrebne kontrole za stavljanje prehrambenih proizvoda i meda u promet. Košnice se dva puta godišnje pregledaju od strane veterinarske službe, a  prostorije za vrcanje i skladištenje su odobrene od strane inspekcije.

Tokom kupovine meda Plodovi Srbije možete računati na najkvalitetniji, nezaboravan ukus, kao i standard koji podržavaju dobrobit pčela. Za celokupnu ponudu i kupovinu obavezno posetite link ispod.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ