Praznični Bazar     31.12.2023.

Za neponovljivu ELEGANCIJU i unikatni DIZAJN – Jasmina stvara pravu UMETNOST kroz svoj Yako concept

Jasmina Kovarbašić u svetu jednoličnosti, izdvaja umetnost koju praktikuje svaki dan. 

Svaka tačka šava i svaki detalj na torbama koje kreira je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio ne samo funkcionalnost, već i neponovljivu eleganciju. 

Za svakodnevnu eleganciju: Naše kožne torbe i kožni ranačevi su idealan saputnik za vaše svakodnevne avanture. Bez obzira idete li na posao, šetate gradom ili putujete u nepoznato, YaKo Concept će vas pratiti sa stilom. 

 Unikatni dizajn: Svaki ranac i svaka torba su jedinstveni, pravljeni sa pažnjom i ljubavlju. Naš majstor ručno obrađuje svaki komad kože kako bi stvorili nešto posebno, nešto što odražava vašu i našu jedinstvenost. 

 Kvalitet koji traje: Koristimo najkvalitetnije materijale kako bismo osigurali dugotrajnost i izdržljivost naših proizvoda. Vaš ranac će biti vaš verni pratilac dugi niz godina, baš kao i vaša YaKo torba. 

 Za devojke i žene sa stilom: Bez obzira na vaše godine, naši kožni rančevi i naše kožne torbe su dizajnirani da impresioniraju. Za mlade devojke koje traže modni izraz, kao i za žene koje cene sofisticiranost i eleganciju. 

 Savršen poklon: Tražite poklon koji će oduševiti posebnu osobu u vašem životu? Naši proizvodi su idealan poklon za sve prilike. Poklonite stil i funkcionalnost, poklonite nezaboravno iskustvo. Zaplovite svetom uz naše kožne rančeve i torbe i doživite eleganciju svakog koraka. 

 U pitanju je 100% koža najfinijeg kvaliteta u kombinaciji sa drvetom kada su u pitanju torbe.

Za detaljniju ponudu i kupovinu posetite link ispod.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ