VESTI     03.02.2018.

Editorijal sa Anastasijom Ražnatović kao najava izložbe Đorđa Bukvić!

Nakon mnogobrojnih internacionalnih uspeha, Đorđe Bukvić je odlučio da za svoje prijatelje i saradnike priredi svoju drugu, samostalnu izložbu i to u Beogradu. Kako je za američki Gladys sa Anastasijom Ražnatović snimio naslovnu stranu koja je stekla veliki internacionalni uspeh, odlučio je da upravo sa Anastasijom i njenom prijateljicom, mladom glumicom u usponu, Tarom Milutinović, sa kojom je Bukvić prethodno sarađivao na jednoj kampanji, snimi ovaj preview set fotografija koji najavljuje martovsku izlozbu.

Anastasija i Tara su u editorijalu pozirale u modelima Biljane Tipsarević, Marinia Official Ivane Nikolić, Angel Atelier Amine Hasanbegović.

Na izložbi, Đorđe će za svoje saradnike pripremiti ekskluzivne i do sada neobjavljene fotografije, portrete mnogih poznatih lica iz njegovog portfolija. Neposredno pre izložbe, ovaj mladi fotograf će u Parizu snimati svoj prvi Couture projekat za Zuhairom Muradom, pa će se na ovom eventu specijalno naći i fotografije iz tog seta.

Ono što je takođe novina, jeste da Đorđe već nekoliko meseci radi na poziciji direktora fotografije za američki Gladys za koji je spremio naslovnu stranu za aprilsko, rođendansko 10th anniversary izdanje, pod imenom New Aristocracy…On je upravo radio i kasting za ovaj broj, pa će se na naslovnici naći Maya Berović, James Feldeine, Charles Anthony, Stevan Stevanović, Anastasija Stasha Djurić i Jelena Dončić.

Fotografije: Đorđe Bukvić

Šminka: Angela Bosnjaković i Dina Ranđelović

Frizura: Stevan Radivojević SRules

Modeli: Anastasija Ražnatović  i Tara Milutinović

Lokacija snimanja: Falkensteiner Hotel

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ