KULTURA     28.03.2020.

Jedna od najboljih motivacionih knjiga koja navodi na razmišljanje – PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ

Danas može biti poslednji, ali i prvi dan tvog života.” – rečenica kojom počinje ova knjiga! Već vas je navela na razmišljanje, zar ne? A tek kada pročitate sve priče koje krije, ozbiljno ćete se zapitati da li želite da nastavite da živite dosadašnjim životom ili od njega želite više.

Šta možete očekivati od knjige “Pazi kojeg vuka hraniš”?

Knjiga je napisana vrlo jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih saveta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije. Zbog toga će vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj je iznova sa zadovoljstvom vraćate! Očekuje vas sjajan početak i efektan kraj, a između mnogo priča koje će vas naterati na razmišljanje dugo nakon što je pročitate.

Ko je autor knjige?

Kenan Crnkić je doktor ekonomskih nauka i profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Školovao se na brojnim univerzitetima u zemlji i inostranstvu, a specijalističke studije je uspešno završio na poznatoj Harvardskoj poslovnoj školi. Bio je na čelu brojnih multinacionalnih kompanija i fondacija u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Njegovu biografiju krase mnogobrojne prestižne nagrade i priznanja za ostvarenje izvanrednih rezultata.

Svako od nas ima dva vuka u sebi, onog dobrog i onog lošeg – kojeg vi hranite?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ