LIFESTYLE     27.09.2019.

JollyWoman na promociji knjige manekenke Ivane Stanković – “STRAST”

Jedna od najuspešnijih srpskih top – modela, Ivana Stanković, predstavila je autobiografsku knjigu “Strast”, nastavak bestselera “Bez daha” na promociji u Delfi knjižari u SKC – u. U ulozi voditelja je bila Irena Jovanović, a pored autorke, o knjizi su govorili maneken Denis Jovanović i urednik Nenad Župac. Promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Suzane Perić, Simonide Milojković i drugih.

U autobiografskoj knjizi „Strast“ Ivana Stanković otvoreno piše o svojim iskustvima u modelingu. Šetala je svetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kroford, Klaudijom Šifer, Naomi Kembel…Njeno lice je krasilo bilborde širom sveta, kao i naslovnicuVoga! A može da se pohvali i time da je bila pet godina zaštitno lice Armanija. Donosi vam autentične priče koje vam niko drugi neće ispričati. Njeno svedočanstvo i saveti iz prve ruke pomoći će budućim manekenkama i manekenima, ali će i zagolicati maštu čitalaca koji žele da znaju kakav je zaista život bogatih i slavnih.

Maneken Denis Jovanović prati Ivanin rad od malih nogu, a od svog prvog honorara je upravo kupio njenu prvu knjigu “Bez daha”.

Kada sam imao 14 godina gledao sam neku emisiju gde je ona gostovala. Nikada nisam želeo da se bavim manekenstvom, već glumom. Ali, Ivana je sve to probudila u meni. Kada me je upoznala, rekla mi je da sam ja muška verzija nje i da moram da se bavim ovim poslom!” – rekao je Denis na promociji.

Nenad Župac, urednik, smatra da je Ivana Stanković jedna od retkih javnih ličnosti sa javne scene o kojoj nećete videti da se nešto loše piše po novinama, nećete videti da je nepristojna. Svoj ego nikako ne gura ispred onoga što radi.

” Pisanje knjige je kao porođaj, to uvek kažem ženama. Proces je bio dugotrajan, bolan, ali sjajan. Uz nju sam naučio šta znači biti top – model. Iako smo pokušavali da napišemo neka druga dva štiva, ipak je najbolje pisati o onome što znaš i osećaš! Piše veoma jednostavno, dok čitate njenu knjigu, imate osećaj kao da ste sa Ivanom na kafi. Sarađujemo sa njom, jer smatramo da je odličan primer mladima. Kako čitate knjigu i gledate fotografije stičete utisak da ona zaista ima autoritet i moralni integritet da piše o tome. “ – izjavio je Nenad.

Ivana je istakla da knjiga može da bude putokaz ka vraćanju kućnom vaspitanju.

” Kako lepog, tako ima i dosta lošeg u ovom poslu, ali to nema veze sa profesijom ili modnom agencijom, već privatnim životom i ličnim izborom!” – zaključila je Ivana.

Na promociji je, takođe, najavila da uskoro možete čitati njene kolumne u časopisu “Bazar”.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ