Praznični Bazar     30.12.2023.

Ljubav prema bebama pretočena u praktične smernice za roditelje o pravilnom postupanju sa bebama, Fizio Mama

Hristina Andrašević, mama jednog Lazara i preduzetnica, skoro dve decenije i diplomirani fizioterapeut vlasnica je FizioMama Centra za edukaciju.

Hristina je neko ko veoma daje na značaju edukaciji i usavršavanju svog posla, pa je tako njena diploma dopunjena obukama iz: kineziotejping tehnike, limfne drenaže, psiho-fizičke pripreme trudnice za porođaj-Prenatal, IAIM Masaža beba, MISP Masaža dece, Reiki. Rad u inostranstvu je doprineo odličnom iskustvu.

Hristina Andrašević, foto: Privatna arhiva

Misija FizioMame je da se pomogne mamama da što kvalitetnije provode vreme sa svojom decom, ali i da nauče da im pomognu koliko je to u njihovoj moći.

Ciljem mi je da naučim roditelje kako da pravilno postupaju sa bebom, kako da kroz dodir i
pokret usmeravaju njen razvoj, kako da beba bude spretna i zdrava.

rekla je ova mama.

Hristina je kroz svoje poslovanje održala veliki broj predavanja i interaktivnih radionica, uživo i na Zoom platformi, a takođe je i sarađivala sa različitim školama roditeljstva, gostovala u TV emisijama, pisala
članke za portale koji se bave ovom tematikom.

Promo Hristina Andrašević

Majke mi svakodnevno potvrđuju da im gledanje mojih snimaka pomaže da se osećaju sigurno u postupanju sa bebom, da vreme provode u kvalitetnoj igri, da kroz masažu uspostavaljaju posebnu bliskost sa bebom. 

zaključila je Hristina za naš portal.

Ako su Vam potrebene usluge Centra za edukaciju FizioMama ili želite više informacije…

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ