PREDUZETNICI     09.12.2023.

“Motivacija su nam naši proizvodi koji su jedinstveni u Srbiji i regionu” – ovako su svoju preduzetničku priču započele Jovana i Olivera i njihov Oleum

Act4Women je društveno odgovorna inicijativa usmerena na podršku ženskom preduzetništvu, pre svega preduzetnicama u ranoj fazi poslovanja, a kroz obezbeđenje značajnih edukativnih i određenih finansijskih resursa i monitoring poslovanja, kao i kroz donacije poslovne garderobe.

Inicijativa je nastala kao rezultat dugogodišnje saradnje globalne organizacije Dress for Success i modnog brenda Helena Scrittore koji u fokusu imaju uspešnu i zadovoljnu poslovnu damu.

Naša biznis ideja se rodila željom da stvaramo svoj posao na temeljima iskrene ljubavi i svedočenja o benefitima aromaterapije i uopšte principima kućnog opuštanja i uživanja u svom prostoru kao takvom. Višegodišnje iskustvo nam je donelo mnogo znanja ali i uverenosti da je naš put ispravan. Po sredi svega je želja i hrabrost da se uputstimo u sopstveni poslovni put koji donosi slobodu – rekle su na samom početku ove vredne dame.

-Brend Oleum se bavi proizvodnjom i plasiranjem na tržište posebnih proizvoda za poboljšanje kvaliteta života, prirodnih osveživača prostorija, eteričnih ulja itd…
Na samim počecima najteže nam je bilo da uspostavimo glas o tome da postojimo, kao i lično uverenje u uspeh naše ideje. Prosto, na početku je sve teško. Bivate labilni u određenim momentima iskušenja ali je iskonska vera ta koja gura napred – dodaju one.

Najbitnije nam je poverenje kupaca i iskrenost u prenošenju vrednosti naše tematike poslovanja. Sve što radimo radimo iskreno verujući u ideju koju delimo sa drugima. Najviše se baziramo na edukaciji ljudi o vrednostima prirodnih izbora u svrhu poboljšanja kvaliteta života.

Naši planovi za budućnost su da naši proizvodi budu deo velnes centara i hotela koji vrednuju „lagano življenje“. Motivacija nam je dodatna jer su naši proizvodi jedinstveni na tržištu ne samo Srbije nego i regiona uopšte – zaključile su.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ