SAVETI     23.04.2024.

Odelo Sandra Božić šalje VAŽNU PORUKU – Najlepša političarka na BITNOM sastanku dala JASNU LEKCIJU

Potpredsednica Narodne Skupštine i zamenica predsednika parlamentarne grupe Sandra Božić imala je juče bitan sastanak, u ime predsednice Narodne skupštine Ane Brnabić, sa izaslanikom Ministarstva spoljnih poslova SR Nemačke za Jugoistočnu Evropu, Tursku, OEBS i Savet Evrope Mihaelom Rajfenštulom.

Za tu priliku ona je izabrala plavo, elegantno odelo kojim je poslala jasnu poruku.

Potpuno je jasno da vrlo važnu ulogu ima vizuelno izražavanje. To važi i za izbor odela kao veoma važan izraz poslovnog komuniciranja.

Instagram will load in the frontend.
==

Plava boja predstavlja smirenost, strpljivost, razumevanje, saradnju, lojalnost i sigurnost. Upravo zbog toga plavo odelo je izbor poslovnih ljudi, a i državne službe. Plava simbolizuje i mudrost i snagu, pa se baš zbog toga kaže da je to boja aristokratije, jer aristokrate imaju “plavu krv”. Danas je i simbol autoriteta, dakle ako želite da imate „mentalnu kontrolu“ osećate se poštovanim i da prenesete važnu poruku plava je boja za vas.

Naša najlepša političarka je ovim izborom boje odela poslala jasnu poruku saradnje, razumevanja, ali i dokazala da uvek ima „mentalnu kontrolu“ na važnim sastancima.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici SNSa na Instagramu Božić i Rajfenštul su konstatovali da je važna što češća razmena mišljenja i kontakata političkih predstavnika Srbije i Nemačke, posebno parlamentaraca, jer se time postiže bolje uzajamno razumevanje čak i u vezi sa temama oko kojih ne postoji saglasnost.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ