SCENA     05.10.2018.

On je sinonim za uspeh! Mladi fotograf Đorđe Bukvić osvaja svet!

Već sa petnaest godina, ovom mladom momku su se otvorila vrata koja mnogi priželjkuju u svetu mode. To su bila pre svega vrata Vogue-a, Art+Commerca, Luvra u kom je čak i izlagao u svojoj 170j godini.

Đorđe je čak studirao i medicini u Australiji, a za to vreme je i vredno radio kao Visual Merchandise za Hugo Boss, gde je ugrabio priliku da mnogo nauči i o komercijalnoj strani posla.

Njegova domišljatost ga je navela da ne svede svoj posao samo na određene sate snimanja, već da iskoristi i svoja zananja iz marketing sveta, prodaje, ali i jake kontakte koje je stekao za sve to vreme.

Počeo je da snima i piše za prestižni list Wall Street International, gde su najviše istaknuti intervjui koje je uradio sa najpopularnijim blogerom današnjice Marianom Di Vaiom, stilistom za Versace, Stevenom Doanom i slično.

Nemalo zatim dobija i veliko priznanje od magazina Gladys koji ga je uvrstio u TOP5 internacionalnih mladih fotografa.

Njegova sreća tu nije jenjavala, pa je čak postao i direktor fotografije za ovaj američki list.

Onda su upravo zbog toga krenule veoma jake saradnje sa košarkašem James Feldeionom, Charlesom Anthoniem, Mayom Berović, Anastasijom Ražnatović itd.

Ponosi se i svojim angažmanima sa Robertom Cavallijem u St.Tropeu, sa Zuhairom Muradom i najvećom buyerkom visoke mode, Karolinom Zubkovom u Monte Karlu, kućom Damiani …

Osim svog uspeha, pameti, ovaj mladić već 5 godina u saradnji sa Klinci Village Resortom u Crnoj Gori organizuje humanitarne modne revije Cruise Porter.

Kao svoje buduće angažmane i uspehe kojima se radujemo, Bukvić najavljuje svoju treću izložbu u Beogradu i projekat koji će snimati baš ovih dana i to u Africi. Ono što će možda svima biti posebno zanimljivo je da će on sve svoje glamurozne saradnje, zanimljiva putovanja od sad predstavljati i u video formatima, gde ćemo svi moći da se divimo ovako velikom napretku mladog fotografa.

Mnogi ljudi iz sveta mode i svetskog jet seta obožavaju rad sa uspešnim Đorđem jer ga pre svega svi ističu kao velikog profesionalca i čoveka s velikim srcem. A on voli da kaže da je sa mnogima od njih postao i veliki prijatelj.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ