SCENA     29.07.2022.

Ovo je SRPSKA Barbika i pravi je hit na Instagramu! Od njene lepote zastaje dah, a tek da joj vidite stajlinge… (FOTO)

Maja Ilić Dodik, prelepa i veoma stilizovana mama i poslovna žena svakodnevno oduševi veliki broj pratioca na društvenoj mreži instagram svojim fantastičnim odevanjem. Osim besprekornih stajlinga, Maja je veoma zgodna i prelepa dama, a zatim divna mama i veoma uspešna u svom poslu pravnika.

Svojim likom veoma podseća na barbiku, a njeni stajlinzi posebno ostavljaju bez daha.

Maju smo u nedavnom intervjuu za naš portal pitali kako postiže sve, šta je za nju moda, kao i koji će odevni predmet biti MUST HAVE u predstojećoj sezoni.

Pored toga što ste mama, Vi ste poslovna žena, kako sve balansirate?

Balans između toga što sam mama i poslovna žena pronalazim u dobroj organizaciji. Ne mogu se pohvaliti da mi uvek sve ide od ruke, imam i dobrih i loših dana. Moja mama, Viktorova baka igra veliku ulogu u pomoći oko njega, i njena prisutnost i predanost da je uvek tu za nas mi beskrajno znači.

Instagram will load in the frontend.

Nije sve tako strašno, ali kada žena postane mama, treba da prodje jedan period privikavanja na to da ste dobili najvažniju ulogu na svetu, i samim tim stvara se veliki strah da li će uspeti na svim poljima i biti isto tako najbolje mame na svetu. Ni jednoj mami nije lako. Najveći savet je da svaka moderna mama, koja želi da uspe u poslu i koliko – toliko ne zapostavi sebe pronadje pomoć oko deteta ili vrtić kao takodje jedna dobra solucija, ako ne i najbolja. Dobra organizacija, upornost, volja i jedna mama može da napravi velike stvari u životu i na poslovnom planu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ