MODNE VESTI     18.03.2022.

Podmlađivanje uz pomoć dobrog stajlinga

Podmlađivanje ne znači uvek da se uputite kod lekara na ,, dobrom glasu“  i izvršite manje korekcije na licu ili učinite da bore nestanu. Način na koji se možete podmladiti  je tu, na dohvat ruke, bez mnogo tršenja novca, potreban vam je samo- ukus.  Mi ćemo vam pomoći da izaberete komade gardarobe u koji ćete se dobro osećati, a izgledati dosta mlađe. Podmlađivanje kroz dobar stajling učiniće da budete zahvalni na tome koliko zapravo dobro izgledate!

Niko neće odbiti priliku da izgleda nekoliko godina mlađe. Mnoge stvari koje su u svakodnevnoj upotrebi doprinose da izgledamo dosta starije. Nema opravdanja za stare i iznošene brushaltere koje nosite već 10 godina! Zato prvo se pripremite da sredite i očistite ormare.

Izbegavajte vrećastu i odeću bledih boja!

Naravno da ,,po kući“ ne morate biti doterane. Problem nastaje kada  ,,kućni stil oblačenja“ postane svakodnevni stil. Vrećasta odeća ne pomaže u sakrivanju viška kilograma, nego ih ističe.

Prema mišljenju stručnjaka odeća koja u sebi ima sivi podton, najviše postarava lice i svakako bi je trebalo izbaciti.

Tirkizna, ciklama, ,, nova crna” boja

Ovo su boje koji bi trebalo da dominiraju u vašem gardaroberu. Tirkizna ne predstavlja samo boju . To je cela paleta tonova od plave do zelene. Tirkiznu možete kombinobvati sa crnom.  Preporuka ženama je da  zamene pastelnu ružičastu sa onom koja sadrži crveni podton, posebno onima sa svetlom kožom. Crna boja čini nas starijim, ali je rešenje za sve naše nedoumice i stajlinge u ,,5 do 12”. Zato, nemojte se odreći crne i probajte probajte tamnu ugalj sivu i mornarsko plavu.

Megan Markle (39)

Megan Markle poznata je po suzdržanim i elegantnim haljina ali često upadljivih boja i neobičnih dezena. Ova dama oličenje je odmerenosti . Žena koja ne greši u modnom svetu!

Dženifer Lopez 

I ako njene određene dnevne kombinacije koštaju i preko 3000 dolara,  novac nije merilo dobrog stajlinga. J LO prkosi godinama, oličenje je elegancije, a nekada i vrlo smelih modnih kombinacija.

Da bi podmlađivanje u kontekstu načina oblačenja imalo efekta, morate voditi računa o tome  da se to i vama dopada. Nezadovoljstvo se lako uoči. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ