PREDUZETNICI     21.12.2023.

Podržite snagu ženskog preduzetništva – Prijavite se na BESPLATAN onlajn praznični bazar, podelite radost i otkrijte UNIKATNE poklone

Jovana Šipčić, osnivačica Kluba preduzetnica “Udružene” i predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije uz podršku Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije i direktorke Branislave Simanić, kao i Sekcije za žensko preduzetništvo u PKS organizuje praznični onlajn bazar.

Pozivamo vas da se pridružite našem besplatnom prazničnom onlajn bazaru, gde zajedno možemo proslaviti radost praznika i otkriti divne poklone za voljene ili sebe!

Bazar će se početi na sajtu jollywoman.com, 30.decembra od 20h, pružajući vam priliku da istražite raznovrsnu ponudu proizvoda i usluga u prazničnom duhu.

  1. Unikatni pokloni: Otkrijte originalne i ručno rađene poklone koji će obradovati vaše najmilije uz profile izlagača kroz PR tekstove, ali i brojne tekstove sa predlozima za praznične poklone-
  2. Lokalni proizvođači: Podržite lokalne umetnike, zanatlije i preduzetnike prilikom kupovine jedinstvenih proizvoda.
  3. Besplatni virtuelni štandovi: Razgledajte virtuelne štandove, komunicirajte sa izlagačima i saznajte više o njihovim proizvodima kroz tekstove i linkove ka njihovim društvenim mrežama za lakšu komunikaciju i kupovinu.
  4. Interaktivne radionice: Učestvujte u prazničnim radionicama, savetovanjima i interaktivnim aktivnostima na našem portalu.

Dovoljno je samo da kliknete na jollywoman.com od 30.12. u 20h pa do 14. januara i jednostavno uživajte u prazničnom iskustvu iz udobnosti svog doma.

Ako ste zainteresovani da postanete deo našeg prazničnog bazara kao izlagač, prijavu (ime, prezime, ime brenda, kratak opis onog što radite i linkove ka društvenim mrežama, sajtu) pošaljite na klubpreduzetnica@gmail.com do 29.decembra u 12h. Broj prijavljenih je ograničen na 30.

Pridružite nam se u stvaranju praznične čarolije i podržite lokalnu zajednicu dok istražujete fantastične proizvode na našem besplatnom onlajn bazaru.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ