NOVAC     25.10.2022.

PRIVUCITE NOVAC UZ POMOĆ SAMO JEDNE TEHNIKE: Numerolozi tvrde da provereno RADI

Numerologija mnogo toga toga može da nam kaže o našem životu, kombinacija brojeva i slova imena može otkriti i na koji način će svako od nas doći do novca.

Broj 8 u numerologiji predstavlja izobolje, bogatstvo, uspeh kao i simbol beskonačnosti. Niz brojeva 888 jedan je od najsrećnijih, a manifestacija pomoću ovog broja prema numerolozima donosi novac.

Princip metode 888 funkcioniše slično kao i druge metode manifestacije. Sve što treba da uradite jeste da postavite svoju specifičnu, jasnu nameru, a zatim je pretvorite u kratku, pozitivnu afirmaciju. Zatim da svakog dana vizualizujete osam minuta određenu nameru, napišete je osam puta u vidu afirmacije, osam dana zaredom.

Na ovaj način možete sebe motivisti da uradite ono što zaista želite, da se posvetite svojim snovima i ostvarite ih. Kada imate u sebi snagu i energiju koja vas pokreće, možete ostvariti želje i učiniti da postanete bolja verzija sebe.

Metodu manifestacije 888 možete koristiti za različite tehnike privlačenja, pa na primer za ostvarenje namere sa novcem, ne morate da navedete kada i koliko novca želite, piše Najžena.

Zatim kreirajte svoje afirmacije za novac osam puta, i ponavljajte tehniku 8 dana.

Izvor Stil.kurir

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ