PREDUZETNICI     09.12.2023.

“U Mea laboratoriji se uvek krčka nešto novo” – ovako je nastala kozmetika koja parira svetskoj, a daleko je povoljnija

Act4Women je društveno odgovorna inicijativa usmerena na podršku ženskom preduzetništvu, pre svega preduzetnicama u ranoj fazi poslovanja, a kroz obezbeđenje značajnih edukativnih i određenih finansijskih resursa i monitoring poslovanja, kao i kroz donacije poslovne garderobe.

Inicijativa je nastala kao rezultat dugogodišnje saradnje globalne organizacije Dress for Success i modnog brenda Helena Scrittore koji u fokusu imaju uspešnu i zadovoljnu poslovnu damu.

Jednu od nagrada dobio je i brend Mea kozmetika i preduzetnica Maja Spasojević.

Ideja za Meu se rodila iz želje da rešimo problema sa kojim smo se moje najbliže prijateljice i ja suočavale. Kako godine prolaze i koža postaje zahtevnija, javlja se potreba za kvalitetnom kozmetikom koja deluje na više frontova istovremeno (podstiče obnovu kolagena, obnavlja zaštitne funkcije, vraća koži gipkost i sjaj itd.). To, samo po sebi, nije problem, jer se jako kvalitetni proizvodi inostranih proizvođača mogu kupiti kod nas i više nego zadovoljavaju potrebe adekvatne nege kože. Tu je problem cena jer su takvi proizvodi van domašaja najvećeg dela populacije jer staju i preko RSD 10,000 po komadu!I tu nastupa Mea. Može li sve što i jedan francuski, koreanski ili američki brend, ali da ne košta toliko? O da! 

-Mea se bavi rapidnim povećanjem broja samozadovoljnih osmeha koje imamo ispred ogledala 🙂 Tu je takođe i naizgled ničim izazvan polet koji osetiš kad prozor uokviri savršeno proziran, sunčani, prolećni dan. Da, Mea to pakuje u bočice 🙂 

A sad ozbiljno, Mea je brend kozmetike koji za cilj ima da regionu plasira pristupačnu kozmetiku koja primenjenom tehnologijom i ostvarenim rezultatima može stati rame uz rame sa najvećim imenima ove industrije. Mea proizvodi efektima koje ostvaruju ne zaostaju za kozmetikom koja je 2-5x skuplja. I tako će ostati -rekla je Maja.

Najbitniji je kontinuitet kvaliteta, naše drage dame koje uživaju u svojim kremam i serumima moraju imati isto iskustvo i sada i kada se ponovo odluče za naš brend, nebitno kada. 

Ne smemo zaboraviti transparentnost! Lice je naš kontakt sa svetom i shvatamo težinu koju nosi bilo kakav proizvod namenjen istom. Težimo da izgradimo poverenje i da ga održimo tako što nikada nećemo organizovati “catchy” i bombastične marketing kampanje. Govori tiho i vodi istinu sa sobom 🙂 – zaključuje ona.

Instagram will load in the frontend.
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ