VESTI     30.11.2022.

Voditeljka ružičaste televizije proslavila jubilarni rođendan! Zablistala u haljini POZNATE dizajnerke

Poznata srpska novinarka Televizije Pink, Irena Atanasković Hrnjak nedavno u Beogradu priredila je veče za pamćenje! I to ne bilo kakvim povodom, već rođendanskim! Irena je slavila svoj jubilarni rođendan u prestižnom “News bar-u” u odabranom društvu prijatelja, medijskih radnika i javnih ličnosti srpske scene. 

Da sve bude u znaku glamura, dobrog raspoloženja i fantastične energije, slavljenica se potrudila prethodnih dana ranije, jer kako kod nje biva, sve je skockala do poslednjeg detalja, balon centar Srbija je bio zadužen za dekoraciju, a hranu je poručila iz Indjije tako da niko nije odoleo domaćim smazalicama . Ona je zablistala u haljini poznate dizajnerke Olivere Šiljegović koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a gosti su samo mogli da uživaju u svakom trenutku ove posebne večeri. Uz muziku, piće, zakusku, slavljenica je do zora slavila pobedu, novu energiju, iskustvo, njen osmeh na licu. Posebnost događaja priredila je Jellena Lalović otpevavši Moj Beograde, zagrli me… kada je raznežila sve prisutne, a Ireni uz pesme, želela život u laganom ritmu…

Magični vatrometi na torti uz rođendansku pesmu su pokrenuli sve prisutne, a onda su usledile čestitke i želje do gromoglasnog aplauza.

Voditeljka ružičaste televizije je spremna za nove dane, verujući da će joj nastupajuća godina ostvariti jednu od želja koju je sačuvala samo za svećice.

Foto: Predrag Đokić

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ