Bazar preduzetnica     25.02.2022.

Za najlepše odrastanje beba i dece, Štapić i kanapić

Štapić i kanapić je brend jedne mame preduzetnice koja se bavi proizvodnjom neophodnih i lepih detalja za odrastanje beba i dece. Od tetra pelena koje su neophodne od prvog dana dolaska bebe na svet, preko peškira, posteljina, portikle, podloge za presvlačenje (nepromočive) ćebadi, vezica za dudu (glodalice) kabanica do pončoa i asesoara za plažu. Kako za decu, tako se na stranici može naći i par detalja za mame.

Ja sam Marina Zavišić, Miloševa žena i mama dve devojčice Maše (4godine) i Milice (16 meseci).Građevinski inženjer sam po struci. Volim da čitam, pišem, kreiram i stvaram. Građevina je moja velika ljubav, zaposlena sam u struci i obožavam svoj posao. Volim sve faze u građevinarstvu od planiranja, preko izgradnje do završnih, ukrasnih detalja. Time mogu uporediti ono čime se bavim iz hobija. Osmišljavanje i realizacija od početka do kraja.

predstavila nam se ova vredna mama preduzetnica.

Najvažniji sastojak svakog paketa je ljubav. Ono što ovaj brend razlikuje od svih drugih je da ja ova divna mama smatra da nikome nije konkurencija, jer je ovo njeno uživanje ne i potreba za novcem. Razlikuje je je to što ovo ne mora da radi i ne mora da juri brojke ni kako pratioca tako ni prodaje. Svaki komad koji napravi utkam u njega mnooooogo ljubavi i pažnje.

Omiljeni deo pored kombinovanja, dezena, boja i materijala, nakon same izrade nekog od proizvoda, najdraži deo je pakovanje poručenih proizvoda. Proizvode pakuje moja starija ćerka. Uživa u svakom novom osmišljenom paketu, i crtanju po kutiji. 

zaključila je ona.

Za više proizvoda, informacija i cene

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ