Bazar preduzetnica     16.01.2023.

Mirisni sapuni kao biznis, lek i ukras: Olivia prirodna kozmetika za negu vašeg lica i tela

Znate li šta sadrže kozmetička sredstva koja svakodnevno koristite? Od sapuna, krema i šampona do parfema, pa čak i paste za zube, gotovo svi proizvodi u sebi imaju hemijske supstance, kao što su parafin ili paraben, koje mogu izazvati iritaciju ili alergiju. Kada bismo pažjivije čitali etikete, verovatno bi prestali da koristimo mnoge preparate za negu.
Zbog toga je već godinama unazad, prirodna kozmetika trend u svetu. Reč je o sredstvima koja se uglavnom prave od voska, biljnih ulja, cvetne vode i drugih sastojaka koji imaju pozitivna dejstva na kožu: poboljšavaju njeno fiziološko stanje, hranjiva su, omekšavajuća i, za razliku od klasičnih kozmetičkih proizvoda, sadrže tek desetak sastojaka.

Jedan od domaćih proizvođača koji sa zadovoljstvom izdvajamo je Olivia brend.

Kao veliki poštovalac i ljubitelj biljaka, Olivera Vardić ovaj biznis pokreće pre dve godine.

Danas se mnoge porodice, i pored velikog izbora sapuna u prodavnicama, ipak opredeljuju za domaći sapun. On ne isušuje i ne peruta kožu kao mnogi sapuni koje kupujete. Olivia sapuni i proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama sa puno pažnje i ljubavi.

Zanimljivo je da su svi Olivia ručno rađeni sapuni i kreme za telo napravljeni od prirodnih sastojaka, sa maceratima (uljima) koje Olivera pravi od biljaka iz njene bašte ispod vršačkih planina.

CELOKUPNU PONUDU POGLEDAJTE OVDE:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ