Praznični Bazar     30.12.2023.

Dekorativno, praktično i moderno – The Bag i Kreativne table, Jelena Turiello

Jelena Turiello je mlada preduzetnica koja ima dva svoja brenda – THE BAG JT KREATIVNE TABLE. Oba su rezultat ogromne ljubavi i posvećenosti. Table su nastale pre skoro 2 godine kada je prvu tablu napravila za svog sina koji je tada punio godinu dana. Tada je sve počelo, a do danas je imala na stotine zadovoljnih klijenata. Nakon što je čula za multifukcionalne torbe kojih tada nije bilo kod nas, Jelena Turiello je odlučila da bude prva koja će ih praviti i uvesti na naše tržište. Pogledajte njenu biznis priču

Malim koracima do velikog uspeha 

Jelena je počela sa izradom tabli za dekoraciju za prvi rođendan na kojima su bebini podaci, kao i sve zanimljive stvari koje su se desile tokom prve bebine godine. Kasnije je asortiman proširila sa još nekoliko tabli. Sada su u ponudi table rođenja, table otisaka, porodične table, azbuke, abecede… Sve table su rađene na najkvalitetnijem slikarskom platnu, a dizajn klijenti mogu birati sami. 

Inovacija na našem tržištu 


The bag je multifunkcionalna torba koju sam još davnih dana videla u Americi. Međutim kako to niko kod nas nije radio, odličila sam da je dovedem i na naše tržište. Kod nas se mogu kupiti od stranih proizvođača, ali ja sam želela da cenu približim našim prostorima, tako da bude pristupačna svima”, posebno ističe Jelena.  

Torba je napravljena tako da može skroz da se raširi i bude kao okrugla prostirka 130cm prečnika. Na njoj klinci mogu da sede i igraju se. Kada se u dva poteza skupi pretvara se u torbu za skladištenje igračaka. Dovoljno je da sve igračke za par sekundi bacite na prostirku, zatvorite je i oslobodite se haosa u stanu.  

Torbu možete nositi u parkić i igrati se na travi ili staviti sve stvari za plažu. U asortiman je takođe i ubacila rančeve od 100% pamuka za vrtić, sportić, parkić, za kod bake i deke. A tu su i fantastični rančevi za mame

 
Sve Jelenine proizvode možete pogledati na društvenim mrežama: The Bag JT i Kreativne table.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ