Praznični Bazar     30.12.2023.

“Dizajnirajte svoju torbu iz snova kakvu ne poseduje niko”, Carry Me Design by Milica Džunić

Milica Džunić sa 26 godina već ima svoj biznis. Po struci strukovni ekonomista, nezaposlena i majka jednog deteta, odlučila je da slobodno vreme koje provodi kod kuće posveti velikoj ljubavi. Oduvek joj je polazilo za rukom sve što spada u umetnost i kreativne rukotvorine. Pogledajte kako je Milica Džunić stvorila svoj brend! 
 

Od ideje do realizacije 

“Želim biti mama koja ima svoj biznis, stabilnost i samostalnost. Oduvek sam maštala da se bavim kreativnim radom i da budem što više sa svojom porodicom. Heklam, pletem, šijem, vezem kako odeću, tako i nakit. Te veštine sam stekla zahvaljujući baki i svekrvi, posmatranjem kako i same heklaju, pletu”, ističe Milica. 

Benefiti digitalnog doba 

Ako se pitate gde pronalazi motivaciju, odgovor je da ona pronalazi nju. Živimo u digitalnom dobu, te je Milica taj benefit upotrebila da se dodatno usavrši. Prisustvovala je radionicama veza, šivenja i svoje znanje podigla na još veći nivo. Pretenduje da razvije svoj brend torbi i da ih plasira na tržište.  

Ideja da se bavi heklanim torbicama je nastala tako sto je želela jedinstveni ranac kakav ne poseduje niko, a koji je njenih ruku delo. Pošto tada nije bila vešta u heklanju istog, a kako nam je internet svima dostupan, potražila je šemu i ubrzo ga napravila. Svi su bili zadivljeni tim ručnim radom, da je od tada počela da se bavi heklanjem torbi i da ih prodaje

Unikatni i originalni radovi 

U svaku torbicu je utkano mnogo ljubavi, posvećenosti i vremena da bi se stvorila jedinstvena torbica unikatnog dizajna. Možete biti sigurni da će vaša jedinstvena, privlačna torbica učiniti da se zaista tako i osećate gde god pođete. Svaki rad je poseban i unikatan i ne postoji mogućnost da se naprave dve potpuno iste torbice.  

Dekorativni elementi poput metalnih alki, lanaca i privezaka mogu se lako ukloniti pre pranja ili zameniti drugim dodacima po vašem izboru. Možete navesti želju za dizajnom torbe (boja, oblik, veličina, privezak i drugi detalji), a Milica će se pobrinuti da zadovolji vaša očekivanja. Dizajnirajte svoju torbu iz snova kakvu ne poseduje niko.   

Takođe, ona hekla od pamučnih traka, makrame konca, stazice za dečije sobe, razne organizatore koji se mogu koristiti u različite svrhe i namene, prekrivače za krevet, taburee, podmetače za stolice, dekorativne predmete. 

Sve proizvode možete pogledati i poručiti putem instagram profila: carry_me_design

I putem facebook profila:  Milica Džunić.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ