PREDUZETNICI     30.10.2020.

ŽENE PREDUZETNICE: Dobrodošli u svet Moja Malena cegera, Svetlana Petrović

Moja Malena nije samo brend, već ogromna ljubav koju je Svetlana Petrović utkala kroz svoj rad. Moja Malena je preduzetnička radnja iz Beograda, osnovana u oktobru 2018. godine. Bavi se izradom kvalitetnih platnenih ceger torbi i brendiranjem tehnikom digitalnog veza. U pitanju su multifunkcionalne, višekratne i praktične platnene ceger torbe – proizvod koji se može koristiti za razne namene u kući, na poslu, kao modni detalj, za nabavku ili kao poklon pakovanje. Pogledajte kako je Svetlana Petrović stvorila svoj biznis

Kvalitetni materijali garantuju kvalitet 

Tkanine za izradu cegera su pažljivo birane jer je bitno da se cegeri mogu koristiti mnogo puta. Važno je i da budu prijatnih dezena kako bi mogli da se uklope u omiljene odevne kombinacije, tako da u ponudi postoje i šareni cegeri od dekorativnog platna i jednobojni od pamučnog platna.  

“Pravimo nekoliko različitih veličina: veliki ceger, srednji ceger, ceger za knjigu i ceger za flašu – pa im samim tim i namene mogu biti krajnje raznolike. Funkcionalnost smo napravili tzv. ćoškanim dnom koje cegerima daje treću dimenziju tj. širinu. Drške su od sivih pamučnih gurtni koje se ne uvrću i  ne deformišu već korišćenjem postaju sve mekše i lakše za nošenje i ostaju stabilne”, ističe Svetlana. 

Brendiranje tehnikom digitalnog veza 

Postoji i specijalna ponuda za kompanijske promotivne aktivnosti. Naime, na jednobojnim dezenima proizvoda radi se brendiranje tehnikom digitalnog veza. To predstavlja novu dimenziju izrade koja obezbeđuje kvalitet, luksuznost i isplativost u kasnijoj dugoročnoj eksploataciji.  

Bez obzira na to da li se u njih pakuju različiti korporativni pokloni, reklamni materijal, radni materijal ili se dele na nekom događaju ili u direktnom kontaktu sa klijentima, svima koji dobiju ceger sa izvezenim logom kompanije ostaje višekratan i višenamenski proizvod koji će moći da nose u svakodnevnim aktivnostima i da budu kompanijska pokretna reklama. 

Digitalni vez radi se i uslužno na drugim tekstilnim proizvodima po zahtevu. 

Spoj lepog i korisnog 

Moja Malena cegeri predstavljaju doprinos kampanji za smanjenje upotrebe jednokratnih plastičnih kesa za kupovinu. Takođe mogu biti sjajna alternativa postojećim poklon pakovanjima od drugih jednokratnih materijala. 

Svoj ceger možete poručiti  putem web shop-awww.mojamalena.rs 

Za poslovne upite tim Moja Malena dostupan je na sledeće e-mail adrese: cegeri@mojamalena.rs vez@mojamalena.rs ili telefon: +381 (66) 55 77 234. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ