Praznični Bazar     30.12.2023.

Preduzetnička avantura među knjigama – Antikvarijat Vulin, Radoslava Kostić

Uz ljubav prema knjigama i književnosti Radoslava Kostić uspela je da stigne na mesto gde je sada – u Antikvarijatu Vulin. Po zanimanju je profesor srpskog jezika i književnosti i svoju ljubav pretvorila je u posao. Radila je u Srpskoj književnoj zadruzi, a kao rezultat dugogodišnje saradnje sa Radmilom Vulin, koja joj je bila učiteljica u poslu, mentor i velika podrška, došla je na ideju da krene u sopstvenu preduzetničku avanturu i radi ono što zaista voli. Poslednjih pet godina Radoslava Kostić vlasnica je antikvarnice knjiga “Antikvarijat Vulin” u Beogradu.  

Radoslava Kostić

“Moja preduzetnička misija jeste da svojim radom podržim i favorizujem kulturu čitanja i značaj knjige koja i u savremenom društvu, pored tehnoloških inovacija, ipak drži primat kao osnovno sredstvo za sticanje znanja, obrazovanja, a i uživanja u umetničkom doživljaju”, posebno ističe Radoslava.  

Ovde stanuju najbolje priče 

U Antikvarijatu Vulin, među više od 15 hiljada odabranih naslova, možete pronaći baš onu priču koja čeka na vas da je otkrijete na nekoj od polica punih knjiga od poda do plafona.  

Danas je u ponudi veliki izbor knjiga iz raznih oblasti, od stručne literature do beletristike i bibliofilskih izdanja.  To su uglavnom starija izdanja koja se više ne štampaju, a na tržištu i dalje postoji potreba za njima.  

Magija u Brankovoj 23 

Sam prostor Antikvarijata koji se nalazi u Brankovoj 23 u Beogradu je zamišljen tako da svim ljubiteljima knjiga bude jedno prijatno, toplo i drago mesto gde mogu na lep i koristan način da provedu svoje vreme.  

Boravak u ovom jedinstvenom prostoru je posebna draž, a ukoliko niste u mogućnosti da lično preuzmete knjige, moguća je isporuka preko kurirskih službi.  

“Život je poput priče, nije važno koliko je dug, već koliko je dobar. Ono što je prošlo, više ne postoji, ono što će biti, još nije došlo. Postoji samo jedan tačka u kojoj se sastaju i prošlo i buduće. U toj tački je ceo tvoj život. Iskoristi je” , Markes.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ