PREDUZETNICI     08.11.2020.

ŽENE PREDUZETNICE: “U našoj garderobi, sa Vašom harizmom plenićete svojom pojavom”, OmniaMea, porodični brend

OmniaMea brend je porodični biznis koji je nastao iz ogromne ljubavi i međusobne podrške. Tim OmniaMea su dve sestre i mama iz Kraljeva, koje su stvorile svoj modni brend i svakodnevno ulepšavaju život devojkama svojim kreacijama! Uvek daju sve od sebe da devojkama izađu u susret bilo da je reč o izradi haljina za svečane prilike Ili o kupaćem kostimu.  Pogledajte njihovu preduzetničku priču!

Pristupačna moda 

Ideja iza brenda OmniaMea je pristupačna moda. Dakle, garderoba koju sebi može da priušti svaka srpska devojka, šivena po njenim merama u kojoj će se Ona osećati prelepo i posebno.  

 Svaka devojka koja je sarađivala sa njima uverila je se da joj uvek prilaze kao jedinstvenoj prelepoj osobi i da naše modele prilagođavaju njenom telu i njenim željama. 

Svesne finansijskog stanja naše zemlje, one su tu da podsete srpske majke i ćerke njihove lepote i ženstvenosti, po pristupačnim, kako mušterije kažu normalnim” cenama.   

Ispunjavaju sve želje  

“No, žene k’o žene, najlakše sebi nađemo mane, te tako kreće reka pitanjaJe l može malo manji dekolte? Je l može šlic na desnoj nozi? Je l može video poziv da mi pomognete da se izmerim? Je l može ikako da stigne do petka (naručena u sredu)? Je l može malo kraća da se ne vuče po podu previše (sin mi trči oko mene pocepaće je)? MOŽE! U dogovoru sa mama šnajderkom sve može. Ona je genije koji uvek nađe rešenje i koja uvek čeka kraj telefona vaše poruke da je haljina savršena, što nam samo daje vetar u leđa da budemo sve bolje”, ističu ove divne žene. 

Uskoro se otvara i atelje 

Uskoro u Beogradu otvaraju atelje u kom ćete moći da vidite njihove modele, pipnete materijale, stavite boju uz kožu. Ali i u kom će one profesionalno uzimati vaše mere, odlučivati o detaljima garderobe i  boji koja najbolje ide uz vaš ten, uz dobru kafu i smeh. To je njihova zamisao za 2021.godinu u kojoj će slaviti i 3 godine postojanja

Za sada sve njihove komade možete poručiti na instagram profilu @omnia_mea_clothing

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ