Praznični Bazar     30.12.2023.

“Umetnost kao rezultat beskrajne ljubavi”, Nakit DI, Dragica Pejović

Dragica Pejović je svoju ljubav koju gaji od malih nogu uspela da pretvori u posao u kom sada uživa. Ona je majka i baka, najveća podrška joj je upravo porodica, a posebno suprug. Zahvaljujući mami i tetki koje su joj prenele svoja znanja i veštine, Dragica Pejović je danas bavi vezom, heklanjem, pletenjem, šivenjem i izradom nakita. Pogledajte njenu preduzetničku avanturu! 

Kreativni centar 

Dragica nakit izrađuje više od deset godina. Godinu dana je živela u Rusiji i shvatila koliko ljudi posvećuju alternativi, posebno frekvenciji poludragog kamena. Tada se i sama počela baviti energijom poludragog kamena i izradom nakita od kristala. Tako je nastao njen brend Nakit DI.  

Osnivač je Udruženja “Dve moje zlatne ruke” koje neguje našu domaću radinost, tradiciju i trudi se da sačuva od zaborava. U okviru udruženja edukuju i skupljaju stare umotvorine koje su stare i više decenija.  

Dragica je i član mnogih udruženja kao sto je Diva turizma, klub Prva Dama, član Žena preduzetnica pri Privrednoj Komori. 

Moć i sjaj kristala 

“Obožavam kristale. Njihov sjaj i moć privlači svaku ženu i sve ljude. Smatra se da kristali deluju na telo svojom vibracijom  i da je to posebno izraženo kod osetljivih i nežnih ljudi. Kad sam okružena kristalima osećam se veoma srećno, savršeno. Tu svoju dobru  energiju prenosim na nakit i svoje okruženje. Kristale nikad ne dodirujem dok nisam duhovno mirna. Inspiraciju nalazim u prirodi, ona najbolje sve uredi kao sto su i sklad boja”, ističe Dragica. 

Radionice 

Dragica drži radionice izrade nakita. Izrada nakita je veoma maštovit i kreativan posao, što i polaznice radionica uvek kažu i budu zadovoljne.  Veliki broj žena koje su završile radionice počele su sa svojim biznisom i hobijem

Bogat asortiman 

U asortimanu postoji mnogo zanimljivih stvari. Ogrlice, narukvice, minđuše, broševe, prstenje od poludragog kamenaGlamurozne minđuše, ogrlice narukvice. Diskretan nakit za svaki dan. Ukrase za kosu, kao i muški nakit. Nakit po narudžbini i vašoj zelji. Popravka nakita.  

Možete u radionici i sami napraviti svoj energetski sklop od kristala birajući sami kristale koji će vas, dozvati i povećati svoju energiju i očistiti vas od negativne energije. 

Radnja se nalazi na Bulevaru Kralja Aleksandra 488A. LOKAL 44.  Tu su i profili na društvenim mrežama: Facebok Nakit Di i Instagram nakitdi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ