Praznični Bazar     30.12.2023.

Za posebne trenutke i posebno društvo – Milina Bajka Ukusa, Milka Jockov

Milka Jockov je svoju preduzetničku priču započela još u detinjstvu. Tada je sa svojom mamom iz porodičnog voćnjaka započela malu proizvodnju  domaćih proizvoda za njihove porodicu i prijatelje. Voće i povrće koje su gajile u svom voćnjaku i bašti sa ljubavlju negovane, u jesen su pretvarale u razne specijalitete, kao sto su džemovi, kompoti, ajvar, likeri od raznog voća. Po porodičnoj recepturi zimnica je zadržala duh starog vremena uz primese modernog vremena. Pogledajte kako je Milka Jockov stvorila Milinu Bajku Ukusa! 

Posvećenost svakom proizvodu 

Svoje proizvode se poklanjali i služili u okviru svog doma i među prijateljima. Onda se pojavila inicijativa da ljudi hoće da kupuju te domaće proizvode. Sa velikom energijom i željom trude se da svaka tegla i boca bude spremljena sa ljubavlju i da kupac bude zadovoljan.  

Spoj tradicionalnog i modernog ukusa 

Milka je pored nekih tradicionalnih ukusa, kao sto su liker od oraha ili od višanja, dodala nove sa mediteranskim svojstvima, kao što su liker od nara i od narandže.  

Svi proizvodi su bez dodatih boja, zaslađivača ili aditiva. Trudi se da godišnje proizvede kolika je i potražnja, tako da ne ošteti nikog u tom smislu od dugogodišnjih kupaca. 

Sa željom se zadrži vojvođanski duh tradicionalne kuhinje i domaće radinosti planira da u asortiman proizvoda plasira i slatka od višnje i maline. Upravo ti proizvodi su nekada u svakom domu bili sinonim za dobrodošlicu i  porodična i prijateljska okupljanja.  

Podrška porodice je ključna 

Milka ima ogromnu podršku porodice, a posebno svojih ćerki. “Takođe se nadam da će moje ćerke koje su mi velika podrška u ovom preduzetničkom projektu sačuvati i nastaviti porodičnu tradiciju”, ističe Milka. 

Nakon prezentacije u Privrednoj komori nada se da će se otvoriti novi kanali prodaje i da će njeni domaći proizvodi imati bolji plasman na tržištu. 

Svakako zapratite njihovu instagram stranicu Milina Bajka Ukusa ili im pišete na milinabajkaukusa@gmail.com  i uživajte u njihovim domaćim likerima

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ