Praznični Bazar     30.12.2023.

“Zdravlje dolazi iz prirode”, Azeta Bio, Zorana Dvokić

Zorana Dvokić je mama troje dece i preduzetnica skoro 2 godine. Uvozi Azeta Bio organsku kozmetiku, paste za zube, ulje koje se maže na grudi i olakšava prehladu za bebe, decu i trudnice iz Italije. Trudi se da svim mamama u Srbiji omogući da za bebe i sebe koriste što kvalitetnije i inovativnije proizvode. Pogledajte kako je Zorana Dvokić uplovila u preduzetničke vode!

Da li ste čuli za ORGANSKE proizvode poput:

pastica za zube koje SMEJU da se gutaju, gel za dezinfekciju rukica koji NE miriše na alkohol, ulje koje ublažava sve simptome PREHLADE, ulje za masažu međice, šampon, ali u čvrstom stanju u biorazgradivom pakovanju ?

“Prvi put sam se susrela sa Azeta Bio proizvodima kada je moj sin počeo da dobija male pečate po telu od kozmetike. Takođe je gutao sve paste za zube pa smo se plašili da ne pretera. Kada nam je Azeta Bio rešila sve probleme, preko sajma sam se povezala sa proizvođačima i dogovorila da ih predstavljam u Srbiji i regionu. Tako je sve počelo”, ističe Zorana.

Najkvalitetniji sastojci i proizvodnja

Azeta Bio proizvodi su čisto organskog porekla i napravljeni su od veoma odabranih sirovina i aktivnih sastojaka. Sadrže Inka Inči ulje iz istoimene biljke koje se sastoji od OMEGE 3, 6 i 9 i perfektno hidrira kožu i čini je elastičnom. Naučnici ističu da je ovo ulje najkvalitetnije prirodno ulje na svetu.

Azeta Bio proizvodi su pogodni za sve tipove kože. Od normalne do atopične i sigurni su za negu od rođenja. Paste za zube smeju slobodno da se gutaju, pošto se protiv karijesa bori ksilitol prirodni šećer iz breze. Ne sadrže fluor, gluten, sulfate, parabene ni ostale štetne sastojke. Trenutno najtraženiji proizvod je organsko ulje koje se maže na grudi i UBLAŽAVA PREHLADU, otpušava nosić, ublažava kašalj, umiruje san. Svi proizvodi se proizvode u fabrici u Ceseni u Italiji i mogu se pronaći u preko 30 zemalja.

Podrška Nacionalnom udruženju Alergija i ja

Azeta Bio Srbija od oktobra podržava Nacionalno udruženje Alergija i ja. Ovo udruženje pomaže i daje podršku osobama sa alergijma, celijakijom i ostalim autoimunim oboljenjima sa ograničenjima u ishrani. Izdvaja za njih 5 dinara od prodaje svakog proizvoda i daje 20% popustu svim njihovim članovima na kupovinu Azeta Bio proizvoda.

“Želimo zajedno da se borimo i edukujemo ljude u Srbiji. Pošto su navedeni problemi sve češće javljaju, nažalost i kod beba.”

Više informacija o brendu i proizvodima i gde ih možete nabaviti imate na sajtu www.hold.co.rs/kozmatika , pratite ih i na društvenim mrežama @azeta_bio .

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ