PREDUZETNICI     04.11.2020.

ŽENE PREDUZETNICE: “Život je kratak da biste nosili dosadne aksesoare”, Filoco, Ana Raičević Joldić

Ana Raičević Joldić je pre tri godine pokrenula svoju preduzetničku avanturu. Sve je počelo kao rezultat želje da pomiri i spoji modu, zaštitu životne sredine i tradicionalni način izrade i na taj način zadovolji svoju potrebu za kreiranjem i stvaranjem ekskluzivnog i drugačijeg proizvoda na našem tržištu. Danas radi posao koji najviše voli i u kom uživa, a stvara nešto potpuno novo i drugačije. Pogledajte kako je Ana Raičević Joldić stvorila brend Filoco i šta sve nudi!

Potpuno inovativan i drugačiji brend

Filoco su ručno rađene torbe i aksesoari koji su napravljeni od recikliranih otvarača limenki.

Filoco nije samo običan brend. To je nešto što je potpuno novo i drugačije od svega već viđenog. Ukoliko želite inovativan, moderan i unikatan komad Filoco je brend koji će vas oduševiti. Uz njihove torbe ćete privući pažnju gde god da se pojavite.

Reciklaža i briga o životnoj sredini

Zahvaljujući Recan fondaciji i njihovoj organizaciji Svaka limenka se računa, koji su prvi prepoznali značaj onoga što radim, svaki komad uheklanih otvarača je recikliran i dobijen iz reciklaže.

Čuvanjem životne sredine danas, obezbeđujemo kvalitetniji i zdraviji život sutra. Pored zaštite životne sredine, važno je negovati tradiciju i čuvati je od zaborava.

Rad protkan ljubavlju

Izrada Filoco torbe je dugotrajan proces. Nakon dobijanja otvarača iz reciklaže sledi pranje, dezinfekcija, sortiranje i obrada. Kada se početni deo završi, počinje magija uheklavanja otvarača. U proseku, za jednu torbu je potrebno 800 komada otvarača i 7 dana rada, a u svaku je utkano i mnogo ljubavi!

“Svaka torba koju stvorim je izrađena sa mnogo ljubavi i posvećenosti. Jako mi je važno da svaki detalj dovedem do savršenstva, a najvažnije mi je da svako ko ponese Filoco torbu nosi je sa ponosom i uživa u njoj”, posebno naglašava Ana.

Svoju unikatnu i predivnu Filoco torbu možete poručiti putem sajta  filoco.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ