BEBA     02.01.2020.

CICAPLAST NEGA – za nežne dodire i obnovu kože beba i odraslih!

Efikasnost Cicaplast proizvoda brenda La Roche-Posay podržana je opservacijskim studijama, a pruža višestruko delovanje za svakodnevne iritacije suve kože, osećaj vreline na koži, nakon sunčanja, nakon ogrebotina, za crvenilo na bebinoj guzi, ali i nakon manjih dermatoloških zahvata.

Naša koža svakodnevno je izložena različitim spoljnim uticajima kao što su: sunce, kiša, vetar, zagađenje, a poseban tretman joj je potreban usled situacija kao što su ožiljci i ogrebotine na površini kože.

Važno je povesti računa koje proizvode ćemo koristiti da bi se obezbedila adekvatna nega i zaštita!

Brend La Roche-Posay već 25 godina razvija lagane dermokozmetičke formule koje odgovaraju svim tipovima kože, čak i bebama. Linija Cicaplast je deo portfolija brenda La Roche-Posay 14 godina, a proizvodi su se pokazali kao optimalna nega u mnogim situacijama kada je potrebna pomoć oko obnove kože – čak i nakon manjih dermatoloških zahvata.  

VIŠESTRUKO DELOVANJE I NEGA ZA MAMU I BEBU

U okviru kampanje #100mama100razloga mame iz Srbije i regiona podelile su svoje razloge i iskustvo korišćenja Cicaplast nege, i saglasile se da je nakon upotrebe koža njihove dece bila hidrirana, smirena i obnovljena. Kao ambasador brenda, kampanji se ove godine priključila i Milica Jevtić, glumica, beauty trainer i mama Konstantina i Lole.

Milica Jevtić sa sinom Konstantinom

Za Konstantina, Milica je od rođenja koristila Cicaplast – prvobitno za pelensku regiju kojoj je potrebna dodatna nega, a sada i svakodnevno za crvenilo oko usana, nastalo kao posledica nicanja zubića.

Kada smo zimi napolju, balzam koristimo da ublažimo crvenilo koje ovo godišnje doba donosi sa sobom, a sada sa lepim vremenom i s obzirom na to da je Konstantin prohodao neminovni su padovi, ogrebotine, posekotine – srećom, pri ruci uvek imamo Cicaplast balzam koji smiruje i obnavlja nadraženu kožu – dodaje Milica.

Pored toga što je izbor za bebu, Cicaplast nega je i Miličin izbor, i to pre svega za negu usana, kako bi bile meke i nežne, a pored toga i za ruke – negovane i bez zanoktica.

U toku dana balzam koristim kao kremu, stalno mi je u torbi, a noću volim da natopim ruke, stavim rukavice, i ujutru uživam u rezultatima“, istakla je sagovornica.

NEGA ZA OBNOVU KOŽE

Sa formulom sastojaka koja udružuje 5% pantenola sa Madecassosideom u visoko kozmetičnoj teksturi, bakrom, cinkom i manganom, proizvodi iz Cicaplast linije pomažu u obnavljanju kože kao barijere, umiruju i pružaju zaštitu koži svojom hranljivom i bogatom teksturom. Pogodni su kako za kožu beba, koja je posebno osetljiva i nežna, tako i za stariju decu i odrasle, kod kojih se može javiti suvoća kože šaka usled pranja sudova i crvenilo nakon tetovaža.

CICAPLAST BAUME B5 umirujući je balzam, obogaćen La Roche-Posay termalnom vodom i karite maslacem, koji obnavlja kožu i pruža trostruko delovanje – trenutno smiruje kožu, a zatim je zaštiti i obnavlja. Saveznik je svakog roditelja za pomoć kod smirivanja iritacija kože. Efikasnost ovog proizvoda podržana je opservacijskim studijama na bebama, nudeći SOS negu i višestruko delovanje za svakodnevne iritacije kože.

CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 je umirujući balzam koji pomaže u procesu obnove iritirane i oslabljene kože, kao i u sprečavanju pojave pigmentacijskih tragova zahvaljujući visokoj UV zaštiti SPF 50. Idealan je za negu tokom leta, površinske ogrebotine, ožiljke, iritacije i tetovaže.

CICAPLAST MAINS je prva La Roche- Posay zaštitna krema za obnovu zaštitnog sloja kože ruku – nemasne je i nelepljive teksture, umiruje i štiti kožu iscrpljenih ruku, oštećenu svakodnevnim kućnim i profesionalnim aktivnostima.

CICAPLAST LEVRES je obnavljajući zaštitni balzam za ispucale i iritirane usne i druga područja, koji umiruje, štiti i obnavlja epidermis. Sadrži revolucionarnu visoko filmogenu formulu sa koncentracijom 5% umirujućeg i obnavljajućeg Pantenola.

CICAPLAST GEL B5 ubrzava obnovu iritirane, ispucane epiderme, pomaže oštećenoj koži i nakon manjih dermatoloških zahvata, kao što su pilinzi i laseri.

Dodatne informacije o proizvodima iz ove linije možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ