LICE     18.03.2022.

ČIŠĆENJE – najvažniji korak u pravilnoj nezi kože

Sebum, prašina, čestice zagađenja, izumrle ćelije kože, šminka … Sve se to nalazi na površini naše kože i našem tenu daje umoran izgled. Pravilno svakodnevno čišćenje je esencijalno za zdravu i blistavu kožu. Čišćenje je najvažniji korak u pravilnoj nezi kože.

Započinjući negu kože korakom čišćenja, možete ukloniti nečistoće i savršeno je pripremiti za sledeći korak nege, odnosno omogućiti joj da maksimalno iskoristi sve aktivne principe proizvoda koji se potom nanosi. 

Predstavljamo vam  liniju za čišćenje kože i uklanjanje šminke u različitim teksturama, sa blagim sredstvima za čišćenje, pčelinjim proizvodima i moćnom infuzijom šipurka za dodatno dejstvo protiv zagađenja radi očuvanja zdravlja kože.

Micelarna voda je namenjena za sve tipove kože. Uklanja šminku i nečistoće u jednom brzom koraku sa blagim sredstvima za čišćenje. Zahvaljujući medu od grčkog timijana i ekstraktu divlje ruže, ostavlja kožu umirenom i čistom.

Crni Detoks gel je apsolutni “must have” za sve tipove kože. U pitanju je gel očaravajućeg mirisa koji privlači nečistoće i šminku poput magneta. Detoksikuje kožu aktivnim ugljem i patentiranim ekstraktom propolisa. Pantenol umiruje i ostavlja kožu svežom. Koža je baršunasto mekana.

Pena za čišćenje lica  za sve tipove kože je jedan od Apivita bestselera. Uklanja šminku i nečistoće blagim sredstvima za čišćenje i Saponarijom. Umiruje i hidrira kožu sa maslinom, ekstraktom lavande i pantenolom. Ekstrakt propolisa ostvaruje blago antiseptično i antioksidativno dejstvo. Koža je savršeno mekana. 

Pročišćujući gel za masnu i kombinovanu kožu nežno i dubinski čisti blagim sredstvima za čišćenje i Saponarijom, poštujući pH kože, ne izazivajući iritacije. Pruža blago antiseptično dejstvo sa ekstraktom propolisa. Uravnotežuje masnu kožu i ostvaruje antimikrobno dejstvo sa ekstraktom limete i esencijalnim uljima limuna, kleke i čajevca.

Za savršeno čistu i zdravu kožu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ