MAMA I DETE     05.03.2020.

Dani lepote u igraonici Moj Grad za sve mame i trudnice

7.marta , od 10h u igraonici Moj Grad u tržnom centru Novi Merkator po drugi put JollyWoman portal organizuje Beauty dan za mame i trudnice u susret Danu žena.

Ulaz je potpuno besplatan, a sve prisutne mame i trudnice imaće i besplatnu šminku, frizuru i masaže. Dok se najmađi budu zabavljali sa animatorima i uz kostimirane ancimacije, dame će moći da se konsultuju sa nutricionistima iz Nutribalance tima, estetskim hirurgom iz zdravstvenog centra La Sante i da urade kompletan pregled kože lica ispred štanda Multiactiv kozmetike gde će moći i da isprobaju njihovu kremu za atopičnu kožu.

Pored toga Azeta bio, organske paste, organizuje radionicu za najmlađe uz prisustvo stomatologa koji će kroz igru i osmeh pokazati deci kako se pravilno peru zubi.

Za maksimalno uživanje i profesionalne beauty tretmane pobrinuće se Beauty baby salon, a za masaže organskim i jestivim uljima devojke iz MyWellness tima.

Taj dan svaka žena treba da izgleda i oseća se fantastično pa će se za profesionalnu šminku pobrinuti Marija Jolić, Nina Stevančević i Verica Jagodić, dok za frizuru kao sa naslovne strane je tu divna Ivana iz studija Blond.

watercolor paper texture

Nijedno druženje nije potpuno ako nema preukusne hrane, pa će za našu savršenu tortu biti zadužena Šećerna koka, a tu je i naravno ukusni slani ketering Magija ukusa i Gala poslastičarnica, kao i slatki poklončići od kreativnih ChocoDreamer-a.

Za one koji vole da iskušaju sreću i osvoje zanimljive nagrade, biće tombola, pa je jedna od najboljih nagrada besplatan botoks u zdravstvenom centru La Sante, kao i brojni drugi kozmetički preparati i sitnice za najmlađe.

Štandove za degustaciju imaće ukusni Nutrino kog sva deca vole, savršena SebaMed kozmetika, neizostavne WaterWipes maramice koje su sačinjene od 99% vode, Tupperware posuđe koje je iznad svega praktično, Cacao kozmetika, prefinjena i kvalitetna koje će darivati neke od prisutnih, CutiePie odeća za bebe koja će usrećiti poklonom nekoliko mališana.

Za nezaboravne instagram fotografije i neizostavni ram za fotografisanje probrinuće se Blom factory cvećara.

Prijave na događaj su zbog broja mesta obavezne na profilima jollywoman i jollymagazines.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ