MAMA I DETE     28.11.2019.

DANI PORODICE u organizaciji Aksa dečije robne kuće i Jolly magazina

30.11 u 10h u igraonici Moj grad u tržnom centru Rajićeva, održaće se prvi Dani porodice pod pokroviteljstvom Aksa dečije robne kuće i našeg portala.

Tamara Kulezić i Jovana Šipčić ispred portala Jolly magazina saopštile su da sve pristune čekaju vredni pokloni koje spremaju brend izlagači i sponzori.

Pored organizatora Aksa robne kuće, na Danima porodice učestvuje i La Roche Posay, kozmetika namenjena deci od prvog dana rođenja, sa visokom zaštitom i negom, TwistShake visokokvalitetno posuđe za najmlađe, Fitaky baby 100% prirodna kozmetika za bebe i bebi prašak za veš bez ijednog sintetičkog sastojka, WaterWipes maramice koje sadrže 99,9% vode.

Pored vrednih poklona Aksa će organizovati tombolu gde će darivati skupocene nagrade poput brendova 4Moms, Chicco

Aksa je brend koji je svoje poslovanje krenuo davne 1994.godine i već od samog početka su zadobili poverenje svojih potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” uspevali da zadovolje njihove potrebe. Dalje su njihove preporuke vodile do novih, zadovoljnih, kupaca.

Osim što će sve mame, trudnice, tate moći da se informišu o kvalitetnoj nezi svoje dece, mogu se poslužiti i uživate u slatkom stolu koji će pripremiti Njegomir torte, a za najukusnije kiflice pobrinuće se Mama kifla i kiflice.

Dok se deca igraju, a o njima brinu animatori iz igraonice Moj grad, mame će moći da uživaju u šminkanju naših fenomenalnih šminkerki Marije Jolić, Kristine Simić, Nine Stevančević i Katarine Petrović. Da bi mame upotpunile svoj izgled, za frizure će se pobrinuti studio Blond, a da se opuste od svakodnevnih obaveza tu su i devojke terapeuti za masaže iz MyWellnessa.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ