HOROSKOP     25.07.2022.

EVO NA ŠTA SE “LOŽI” SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Astrološkinja savetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka

Horoskopski znak neke osobe pruža razne podatke o karakteristikama i ponašanju neke osobe, kao i o tome što se određenoj osobi sviđa ili ne. Dakle, kada nisi sigurna hoće li ti neko „uleteti“ ili ne, bilo bi dobro znati kako njegov horoskopski znak flertuje.

Isto tako, ovo znanje može ti pomoći da najučinkovitije koketiraš s nekim iz datog znaka. Ali, pre nego što pomisliš na nečiji sunčev znak, zastani. Kod flerta, konkretno, važno je znati nečiji mesečev znak, kaže astrološkinja i kosmički trener Ocean Pleasant. Astrološki gledano, mesec je poznat po tome što vlada emocijama i drugim važnim komponentama flerta.

„Mesec nije samo emocionalno telo; takođe je želja, temperament i zona udobnosti pojedinca“, kaže. Dakle, poznavanje nečijeg mesečevog znaka može ti pomoći da prilagodiš svoj flert u skladu sa saznanjima. 

Evo kako horoskopski znakovi zavode

Kako bi otkrila nečiji mesečev znak, unesi datum, vreme i mesto njegovog rođenja u svoju omiljenu aplikaciju za astrologiju ili online generator. Zatim nastavi čitati kako bi saznala predloge astrološkinje za ugodan razgovor s nekim na temelju mesečevog znaka.

Ovan

„Premda se to ne bi smelo osećati kao igra, Ovan ceni ako se jako potrudiš za željeni ishod“, kaže Pleasant. A što ako si ispucala nekoliko romantičnih rafala, a lunarni Ovan nije pao? Pleasant kaže: „Ako se ikada budeš morala zapitati šta lunarni Ovan oseća prema tebi, ovo je odgovor: nećeš saznati.“ Budući da je ovan tvrdoglav znak, verovatno će ti dati do znanja kada (ili ako) nešto oseti prema tebi.

Bik

Budući da je Bik senzualni znak, čiji je planetarni vladar Venera – planet ljubavi, lepote i vrednosti – najbolja opcija za koketiranje s lunarnim Bikom je pronaći stvari koje su vam zajedničke, kaže Pleasant. „Ako se možeš uskladiti s njegovim vrednostima i prioritetima, ne samo da ćete imati o čemu razgovarati, nego će se pokazati da imate dovoljno zajedničkog i da postoji verovatnoća zajedničke budućnosti.“ Treba imati jednu stvar na umu: lunarnom Biku treba vremena da razvije romantičnu vezu, stoga ga nemoj požurivati ili bi se mogao osetiti obeshrabreno ako se ne kreće tvojom brzinom.

Blizanci

Kao svestrani zračni znak kojim vlada Merkur, planet komunikacije i misaonih procesa, „Blizanci flertuju putem intelektualne stimulacije“, kaže Pleasant. „Ako možeš naterati Blizanca da bude radoznao, to je dovoljan razlog da se vrati.” Dakle, ako flertuješ s lunarnim Blizancem, možda bi mogla preskočiti Netflix i čilati, jer to verovatno neće pružiti najplodnije tlo za razgovor.

Rak

Kako koketira jedan od najempatičnijih znakova zodijaka? „Lunarni Rakovi flertuju tako što se brinu o tebi, tako što ti šalju supicu kad si bolesna, tako što se pobrinu da bilo koji datum koji je planiran bude u skladu s tvojim potrebama i interesima“, kaže Pleasant. Dok god se oseća ugodno, ostaće uz tebe. 

Lav

Prema astrološkinji, vatreni znak Lav verovatno se neće izložiti osim ako se oseća cenjenim. Kako bi pokazala da ceniš svoju simpatiju prema Lavu, Pleasant preporučuje „da to doista potvrdiš – od onoga što nose, do onoga što govore, do onoga što osećaju“. Pokušaj upoznati Lava izvan onoga što je ispod površine.

Devica

Devica ima tendenciju zanimati se za ljude koji su dobro upućeni u neku temu, kaže Pleasant. „Ono što je Devici privlačno je neko ko je zaista dobar u onome što radi, neko tko može objasniti sve detalje.“ Stoga bi koketiranje s ovim horoskopskim znakom moglo izgledati kao da ti secira mozak. Naravno, to je znak da je zainteresovan, dodaje Pleasant. Ali, pre nego što počneš flertovati, budi spremna uskladiti  se s njegovom energijom. „Device će ‘kleknuti’ za tebe, ali ako ne napraviš isto, prestaće pokušavati“, kaže ona.

Vaga

Vaga voli harmoniju i tipičan je romantik, kaže Pleasant. Kao takva, ulaziće u sve flertne interakcije s romantiziranom koncepcijom ljubavi i možda će trebati minutu da razreše šta osećaju prema tebi. (Pročitaj: sviđaš li mu se zaista ti ili mu se sviđa ideja o tebi?). Pristup flertovanju je za Vage malo nijansiraniji, kaže astrologinja: „Neće juriti za tobom, ali će svakako započeti razgovor da vidi ko si zapravo, a ti moraš biti spremna da se u potpunosti otvoriš.“

Škorpija

Pleasant kaže da ljudi s mjesecom u Škorpija – znaku smrti, ponovnog rođenja i transformacije – mogu imati osobito snažnu intuiciju. „Moraš biti super autentična jer Škorpija može nanjušiti laž na kilometar udaljenosti, kaže astrologinja. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Škorpije mogu flertovati prozivajući te – samo da vide kakav je tvoj odgovor. „Pokušaj ništa ne zašećeriti“, kaže Pleasant. „Ako moraš otkazati, samo budi iskrena zašto. Ako sumnjaš, reci to.“

Strelac

„Lunarni Strelci nemaju filter“, kaže Pleasant, pa bi njihov stil flerta mogao biti manje, hm, tradicionalan. Obično je Strelac osoba koja iznosi teške istine. „To je i način na koji filtriraju ljude koje odbija krajnja iskrenost“, dodaje Pleasant. „Njihov stil flertovanja je prorediti stado svojom iskrenošću pre nego što uopšte pogledaju one koji su ostali.“

Jarac

Kao i kod Vage, kod Jarca takođe može potrajati da shvati što oseća prema nekome. Zbog svoje praktične prirode, koketni Jarac mogao bi nalikovati nekome ko te intervjuiše za posao. Možda će ti postaviti puno pitanja pre nego što uloži neke emocije, kaže Pleasant. „Kada flertuješ s Jarcem, moraš imati na umu da čak i ako se privlačite i kompatibilni ste, on mora znati da će veza zapravo funkcionisati.“

Vodolija

Budući da Vodolije imaju eklektične interese i žele imati stvari pod kontrolom i svojim pravilima, flert s ovim horoskopskim znakom mogao bi biti kvaka 22, kaže Pleasant. „Vodolije su otvorenog uma i tvrdoglavi u isto vreme, tako da će stil flertovanja Vodolije verovatno biti vrlo čudan razgovor.“ Zamisli: zabavne i nasumične činjenice… ili intenzivne i filozofske rasprave.

Ribe

Lunarne Ribe su neverovatno romantične, kaže Pleasant. Upari to s činjenicom da su Ribe takođe sanjivi znak i možda ćeš moći videti kako bi njihova mašta mogla izvući najbolje iz njih kad flertuju s osobom koja ima je simpatična. „Ako ne znaju što misliš, izmišljaće priče koje te ne zanimaju”, kaže Pleasant. Kako bi najbolje flertovala s Ribama, Pleasant preporučuje „da ne pokazuješ celu ruku odjednom, ali svakako jasno daj do znanja da si još uvek u igri.“

Izvor: miss7.24sata.hr

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ