POZNATI ZA DECU     17.04.2020.

Glumica MARINA ĆOSIĆ o nezgodi sa njenim mačkom Markom! Kako je to zadobila ožiljke na vratu i ruci?

Prelepu glumicu Marinu Ćosić smo imali priliku da upoznamo kroz film “Vrati se, Zone” i veoma popularnu seriju “Istine i laži”, a trenutno je gledamo u seriji “Crveni mesec”. Takođe, ona je izuzetno angažovana i u pozorištu, a njena najzapaženija predstava, u kojoj igra glavnu ulogu, je “Mačka na usijanom limenom krovu”.

Marina je neko ko obožava mačke, pa je tako odlučila da sa vama podeli jednu nezgodu koja joj se desila sa njenim ljubimcem – mačorom Markom.

View this post on Instagram

??

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on

Pročitajte u nastavku šta se to desilo!

Ćao, drugari! Htela bih sa vama da podelim uspomenu u vidu ožiljka, koju imam od svog ljubimca Marka. Naime, Marko je bio mačor, koji je živeo sa mojom porodicom i sa mnom u stanu, mnogo smo ga voleli!

View this post on Instagram

#havana ❤️

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on

Imao je velike šape, lepu glavu, krupno telo i najlepše žuto-zelene okice. Bio je tigrast i imao je beli okovratnik. Divni krzneni prijatelj.

View this post on Instagram

Zaljubljena u ovaj grad i arhitekturu ?

A post shared by Marina Cosic (@marinacosic) on

S obzirom da smo ga spasili sa ulice kada je bio mali, voleo je da istražuje, tako da smo morali da ga držimo u rukama kada bi neko otvarao vrata. Tako, jednom prilikom je sestra pozvala drugarice u stan, a ja sam čvrsto držala Marka u naručju. Kako je kiša padala napolju, sestra i drugarice su bile skroz mokre. Jedna od drugarica, umesto da uđe u kuću normalnim hodom, onda je uskočila i tim naglim pokretom uplašila Marka. On je tada prvi put u životu ikoga povredio kandžicama. Imam ožiljak na vratu i ruci, ali oni nisu boleli, niti sam se plašila Marka posle, jer je on osetio da me je povredio. Dolazio je da se izvinjava i da liže rane koje je napravio.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ