LICE     09.01.2024.

“IMAM 50 GODINA I NEMAM BORE” Kozmetičarka se kune u bizarni trik od 100 dinara zbog kog izgleda mnogo mlađe 

Možda eliksir mladosti još uvek nije izmišljen, ali to ne znači da ne postoji način da sačuvamo svoje lice od starenja.

Zapravo, jedna žena na TikToku tvrdi da je pronašla način da za dobije lice bez bora, a da pritom ne koristi ni skupe tretmane i kreme, već tehniku koju je naučila zahvaljujući jednom stručnjaku za lepotu.

Ona kaže da ima 50 godina i lice bez bora zbog kog mnogi ne veruju da je u šestoj deceniji.

Kozmetičarka Ket koja se na TikToku predstavlja kao “Shine Beauty Malibu” kune se u običan selotejp ili skoč traku koja je nešto nežnija, a koja u knižarama ne košta više od stotinak dinara, i tehnici kojojoj ju je naučio stručnjak za negu kože dr Brant, a koje se pridržava od svojih dvadesetih.

“U svetu lepote volimo da koristimo izraze ‘nevoljni pokret’ i ‘dobrovoljno kretanje’, što znači da možete dobrovoljno da pomerate obrve i pravite izraze, ali to često radimo nehotice. Nemate pojma koliko često to radite u toku dana i svi ti nevoljni pokreti izazivaju bore koje ćete imati do kraja života”, kaže Ket.

Postupak je jednostavan, a detaljno uputstvo pogledajte u videu u nastavku:

“Ako pravite nevoljne pokrete, traka će početi da zateže i vi ćete se prisiliti da prestanete”, tvrdi ova kozmetičarka.

Kako Kejt kaže, ovo vremenom vodi do kontrole izraza lica i dugoročnog sprečavanja bora.

Naravno, kao što se i dalo očekivati, dok su jedni mislili da je ova tehnika genijalna, bilo je i onih koji su govorili da bi radije dobili bore nego prestali da pokazuju emocije.

Nikada ne bih menjala emocije za lice bez bora”, napisala je jedna korisnica, a šta vi kažete, da li biste pokušali ovako nešto?

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ