HOROSKOP     09.11.2020.

Jolly nedeljni horoskop: 9. 11. 2020 – 15. 11. 2020.

Pred vama je još jedan Jolly nedeljni horoskop! Pročitajte šta vas to čeka tokom nedelje na različitim životnim poljima! Bilo da je u pitanju posao, ljubav, porodični odnosi ili bilo koji drugi segment, uz Jolly nedeljni horoskop dobićete odgovore na sva pitanja! 

Ovan  

Čini se da bi vam Jupiterova sreća mogla doneti neko posebno uzbuđenje na vašem radnom mestu. U petak Mars ide direktno u vaš znak. Ura! Napokon ćete vratiti svoju energiju. I na kraju, mladi mesec mogao je da vas vidi kako duboko zalazite. 

Bik  

Kako Merkur ove nedelje ulazi u Škorpiju, on će se takođe preseliti u vašu partnersku zonu. Želeli biste da držite svoje voljene u blizini i možda ćete u stvari izraziti svoja osećanja prema njima. Ne bojte se dubokog zalaska – to žele da čuju! 

Blizanci  

Živa prelazi u vaš sektor rutine – dovodeći dodatnu pažnju ka disciplini. Ove nedelje su vaše reči ogromne. Obavezno ne govorite pre nego što shvatite šta ćete reći. Osim toga, mladi mesec je takođe u vašem rutinskom sektoru … što je najbolje vreme da pratite ono što govorite.  

Rak  

Kreativne aktivnosti ili hobiji biće odlični za početak nedelje. A u četvrtak, kada se Jupiter Pluton povežu u vašoj zoni veze, izgleda da ćete dobiti intimno iznenađenje od partnera. Da li je vreme da svoju vezu podignete na viši nivo?  

Lav 

Puni ste vatre, svi to znamo. Ali kada Mercurienters Scorpio bude ove nedelje, vaše reči će se osećati izuzetno oštro. Držite one Lavlje zube na odstojanju i pazite šta govorite – posebno oko porodice ove nedelje! 

Devica  

Merkur se ove nedelje useljava u vašu komunikacionu zonu – ura! Najbolje je vreme da proverite svog brata ili recite drugima šta vam treba. Finansije bi mogle biti preokrenute jer se Mars direktno kreće u petak. 

Vaga  

U utorak se Merkur useljava u Škorpiju – pazite šta kažete! U petak Mars donosi iskušenja koja se kreće kroz vaš partnerski sektor.  

Škorpija  

Merkur se vratio u vaš znak! Vaše reči će ove nedelje biti izuzetno glatke i klizave. Koristite ovu snagu zauvek! U petak, vaša vladajuća planeta postaje direktna – pruža vam još veću moć da se potrudite i dobijete ono što želite. 

Strelac  

Uzmite mentalni dan ove nedelje. Intenzivna energija Škorpiona vas često opterećuje. Uzmite predah. U četvrtak bi bonus ili finansijska pobeda mogli da krenu prema vama dok se Pluton Jupiter povezuju.  

Jarac  

Neke sreće vam se u četvrtak objavljuju na vašem grafikonu. Možda ćete dobiti promociju ili bonus. Šta god da je, vaš status je povišen. Porodično vreme je ove nedelje ogromno, jer se Mars okreće direktno u vašoj porodičnoj zoni. Provedite neko vreme sa njima (i budite sigurni!). 

Vodolija  

Merkur Škorpiji prolazi kroz vaš sektor karijere – stavljajući pedalu na metal na sve vaše ciljeve. Mars ide direktno u vašu komunikacionu zonu. Sjajno je vreme za umrežavanje i ostvarivanje tih ciljeva u karijeri.  

Ribe  

Tako ste šarmantni ove nedelje! To je sve zahvaljujući tome što se Merkur uselio u Škorpiju. Očaravate sve sa kojima razgovarate. Štaviše, Jupiter Pluton se povezuju u vašem društvenom sektoru – pružajući vam obilje poziva i prijateljstva. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ