HOROSKOP     17.09.2022.

KOME OKTOBAR DONOSI SREĆU: Ove znakove čeka sreća i uspeh, ali JEDAN znak da se spremi na vrtoglave promene

Strelac

Vama slede promene na bolje. U proteklom periodu kao da je vreme stalo. Sve što ste pokušali vratilo vas je tri koraka unazad. Sada u oktobru svež i zdrav vazduh, odnosno, energija ulazi u vaš život. Promene pozitivne očekujet i na poslu. Ali akcenat je više na vama kao biću jer više nećete imati težinu i sada ćete da dišete punim plućima.

Ribe

Oktobar iskoristite da svetu pokažete sebe kao potpuno novu osobu. Sada imate elana, promene se dešavaju i vreme je da se pripremite za nove promene koje će vam život odvesti u potpuno novom pravcu. Jupiter će karajem godine ući u vaš znak i tada tek sledi vaših 5 minuta.

Ovan

Vama se završava ciklus nelagode koji ste imali na poslu. Sada slede konkretni događaji koji vam menjaju put u karijeri.

Slobodnim Ovnovima se pojavljuje osoba koja im menja život iz korena. Po prvi put nećete vi morati da “radite” jer će temperament ove osobe biti duplo jači od vašeg i zamislite vi ćete “ostati bez teksta”.

Znakovi kojima oktobar donosi ne tako lepe promene:

Bik

Vama retrogradni Merkur unosi pometnju u poslovni život koji će se odraziti i na ljubavni. Poslovni odnos vas i nadređenih, kao i kolega, na ivici je pucanja. Tu više niko nikoga ne razume.Razmišljate o promeni posla a i dobili ste novu ponudu- savet je da sačekate kraj meseca i tada da doneste odluku. Nervoza sa posla prenosi se na ljubvani život i partner to oseća. Pamet u glavu i polako.

Blizanci

Vi ste deca komunikacije a ovaj retrogradni Mekur vama unosi potpunu pometnju u mozgu, rečima i mislima. Nikako sada ne donosite odluke. Zaista niste racinalni niti sposobni za to. Ako možete pokušajte da sve vaše misli preneste na papir (znači bez direktne komunikacije) i onda to opet pročitajte krajem meseca i primenite.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ